Κεντρική NBA “Κανείς δεν το πιστεύει αλλά είναι αλήθεια, έχω κάνει τάπα στον Ζάιον Ουίλιαμσον”
NBA

“Κανείς δεν το πιστεύει αλλά είναι αλήθεια, έχω κάνει τάπα στον Ζάιον Ουίλιαμσον”

nicolo melli

Ο Νικολό Μέλι έκανε το βήμα στην καριέρα του το περασμένο καλοκαίρι περνώντας στην άλλη άκρη του ατλαντικού για τους Πέλικανς. Σε συνέντευξη του στην ιταλική “La Giornata Tipo”, μίλησε για την καθημερινότητα του στην καραντίνα, τονίζοντας ότι μεγάλη του αδυναμία είναι το φαγητό, ενώ αποκάλυψε ότι στην προετοιμασία της ομάδας είχε κάνει τάπα στον Ζάιον Ουίλιαμσον.

Αναλυτικά:

Μου αρέσει πολύ το φαγητό. Πάρα πολύ. Προπονούμαι ακόμη περισσότερο για να μπορώ να φάω κι άλλο (γελάει). Από το να μην φάω ένα πιάτο μακαρόνια, προτιμώ να ιδρώσω περισσότερο στην προπόνηση. Το έχω πει αυτό στους διατροφολόγους της ομάδας“, δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε μια αστεία στιγμή στο πρώτο παιχνίδι της preseason: “Ο πρώτος αγώνας της ζωής μου στο ΝΒΑ, μιλάμε για την preseason ακόμη. Είμαστε στην Ατλάντα. Δεν ήξερα πώς δουλεύει το πράγμα με το φαγητό το μεσημέρι. Όταν είδα τον μπουφέ, τρόμαξα. Υπήρχε πολύ, πάρα πολύ περισσότερο φαγητό σε σχέση με τον γάμο μου, που είχα εκατοντάδες καλεσμένους“.

Τέλος, αποκάλυψε ότι στην προπόνηση έχει κόψει τον Ζάιον Ουίλιαμσον:  “Κανείς δεν το πιστεύει, αλλά στην προπόνηση, έχω κάνει τάπα στον Ζάιον. Ναι, αλήθεια λέω, έφαγα πολλά καρφώματα, αλλά μια φορά τον έκοψα. Μην γελάτε, αλήθεια τον έκοψα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…