Κεντρική Διεθνή “Η Ευρωλίγκα δεν θέλει να κατεβάσει… ρολά”

“Η Ευρωλίγκα δεν θέλει να κατεβάσει… ρολά”

vatutin

Στην πρόθεση της Ευρωλίγκας να μην βάλει οριστικό λουκέτο στην φετινή σεζόν αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στο «Sovsport» ο Αντρέι Βατούτιν. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τόνισε ότι εξετάζονται άλλα πιθανά φορμάτ για να ολοκληρωθεί η χρονιά, ενώ ανέφερε ότι πολλά θα εξαρτηθούν από την στάση που θα κρατήσει το ΝΒΑ.

Αναλυτικά:

«Παίκτες, προπονητές, το υπόλοιπο σταφ και όλοι οι υπάλληλοι της ομάδας είναι σε καραντίνα στο σπίτι τους. Οι παίκτες κάνουν ατομικές προπονήσεις στο σπίτι τους. Όλοι ξένοι παίκτες έχουν φύγει από τη Μόσχα, εκτός από τους Χάκετ και Σαντ-Ρος, οι οποίοι αποφάσισαν ότι ήταν πιο ασφαλές να παραμείνουν. Το προπονητικό επιτελείο, επίσης είναι στη Μόσχα. Προσπαθούμε να είμαστε σε επικοινωνία με όλους», δήλωσε αρχικά.

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να συνεχιστεί η φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα: «Η κατάσταση έχει ως εξής: Η Ευρωλίγκα δεν είναι διατεθειμένη να κατεβάσει… ρολά. Καθημερινά εξετάζουν την κατάσταση, ελπίζοντας να τη συνεχίσουν με το υπάρχον φορμάτ ή κάποιο άλλο. Προτεραιότητα είναι να γίνουν κανονικά τα εναπομείναντα παιχνίδια. Αλλά, από την άλλη αυτή την στιγμή κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει με την πανδημία σε δύο εβδομάδες ή έναν μήνα. Επίσης, ξέρω ότι η Ευρωλίγκα εξετάζει και εναλλακτικές λύσεις για να συνεχιστεί η σεζόν. Έτσι, περιμένει βλέποντας τις εξελίξεις, για να κάνει τα βήματά της. Νομίζω ότι η θέση του ΝΒΑ, για το αν θα συνεχίσει ή όχι, θα παίξει μεγάλο ρόλο στην απόφαση της Ευρωλίγκας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…