Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Η διαπραγμάτευση δεν είχε να κάνει με νικητές ή ηττημένους”

“Η διαπραγμάτευση δεν είχε να κάνει με νικητές ή ηττημένους”

nahbar e1584463209472

Η Ένωση παικτών ήρθε σε συμφωνία με την Ευρωλίγκα για τους μισθούς των παικτών και στην περίπτωση συνέχισης της διοργάνωσης και σε περίπτωση οριστικής διακοπής, με κάποιους παίκτες να μην την βλέπουν και τόσο θετικά. Ο διευθύνων σύμβουλος της ELPA, Μπόστιαν Νάχμπαρ, σε δηλώσεις του τόνισε ότι από την αρχή το ζητούμενο ήταν να βρεθεί σημείο επαφής ανάμεσα σε παίκτες και ομάδες και όχι ποιος θα βγει νικητής ή ηττημένος.

Αναλυτικά:

«Με αυτή τη συμφωνία τερματίσαμε όλα τα προβλήματα με τους μισθούς των παικτών, τα οποία θα βρίσκαμε μπροστά μας στο σενάριο της της αναστολής ή της ακύρωσης της σεζόν. Από την πρώτη στιγμή των διαπραγματεύσεων, ήταν ξεκάθαρο για μένα ότι αυτή η κατάσταση, δεν έχει να κάνει με νικητές ή ηττημένους, αλλά με το να βρούμε σημείο επαφής για να πετύχουμε μία δίκαιη συμφωνία για τους παίκτες, βοηθώντας τις ομάδες να ανακάμψουν οικονομικά.

Εκτιμώ τη συνεργασία των συλλόγων κατά τη διάρκεια των συζητήσεων. Τώρα θα εστιάσουμε στη συλλογή και παροχή πληροφοριών προκειμένου να καθορίσουμε πρότυπα και πρωτόκολλα, τα οποία θα είναι αναγκαία για να συνεχίσουμε ή να ακυρώσουμε τη σεζόν και να ξεκινήσουμε την επόμενη. Η υγεία των αθλητών πρέπει να παραμείνει προτεραιότητα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…