Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Είναι απίστευτο το πόσο μπορεί να σου λείψει το μπάσκετ” (vid)

“Είναι απίστευτο το πόσο μπορεί να σου λείψει το μπάσκετ” (vid)

sant ross cska

Την δυσκολία του με την καραντίνα και την παραμονή στο σπίτι εξέφρασε σε Vlog της Ευρωλίγκας ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, εκφράζοντας το πόσο πολύ του έχει λείψει το μπάσκετ. Παράλληλα, ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ τόνισε ότι ο γυμναστής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τους δίνει κάθε βδομάδα ασκήσεις ώστε να μένουν σε όσο γίνεται καλύτερη φυσική κατάσταση.

Αναλυτικά:

«Είναι κάτι εντελώς καινούργιο για όλους μας. Ακολουθούμε τα μέτρα, μένουμε σπίτι. Αν βεις έξω, πλένεις τα χέρια σου και κάνεις ο,τι είναι απαραίτητο ως μέτρο εναντίον του ιού.

Είναι απίστευτο το πόσο μπορεί να σου λείψει το μπάσκετ. Με τρελαίνει το να είμαι σπίτι και να μην κάνω τίποτα και είμαι σίγουρος πως αυτό ισχύει για όλους. Για φιλάθλους και παίκτες. Θέλω όμως όλοι να είναι υγιείς και να παίξουμε ξανά μπάσκετ, όταν είναι εφικτό».

Για το τι κάνει μέσα στην μέρα του: «Ο γυμναστής μας, Κώστας Χατζηχρήστος, μας έχει δώσει πρόγραμμα για κάθε μέρα. Κάθε βδομάδα στέλνει νέο, μας προτείνει τι να κάνουμε στο σπίτι. Κατά τ’ άλλα μένουμε στον καναπέ, βλέπουμε ταινίες, παίζουμε παιχνίδια και όλα αυτά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…