Κεντρική Διεθνή “Είναι αληθή τα δημοσιεύματα για ολοκλήρωση της σεζόν στα Κανάρια νησιά”

“Είναι αληθή τα δημοσιεύματα για ολοκλήρωση της σεζόν στα Κανάρια νησιά”

First game pic 2 e1586874391451

Σε επιβεβαίωση των σκέψεων για ολοκλήρωση της σεζόν της ισπανικής λίγκας στα Κανάρια νησιά προχώρησε ο υπεύθυνος αθλητικών δρώμενων των νήσων, Φρανσίσκο Καστελάνο. Την ώρα που η Ισπανία είναι στην χειρότερη κατάσταση σε όλη την Ευρώπη αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού, οι άνθρωποι της λίγκας όχι μόνο δεν έχουν βάλει οριστικό λουκέτο στο πρωτάθλημα, αλλά σκέφτονται σενάρια για την ολοκλήρωση του.

Ένα από αυτά που δημοσίευσε εχθές η Mundo Deportivo ήταν η πιθανότητα να γίνουν οι υπόλοιποι αγώνες στα Κανάρια νησιά, τα οποία έχουν τα λιγότερα κρούσματα κορωνοϊού στην χώρα. Ο Φρανσίσκο Καστελάνο, με δηλώσεις του επιβεβαίωσε την παραπάνω πληροφορία, τονίζοντας ότι υπάρχουν οι υποδομές για να γίνει πράξη αυτό το σενάριο και αναφορικά με την υγεία και τις εγκαταστάσεις.

«Είναι αληθή τα δημοσιεύματα. Το πρωί της Πέμπτης είχα μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ACB, Δον Αντόνιο Μαρτίν. Στις 20 Απριλίου έχει οριστεί τηλεδιάσκεψη στην οποία θα αποφασιστεί αν η σεζόν θα συνεχιστεί με αυτόν τον τρόπο. Ένα από τα σενάρια που προτείνω, είναι η διεξαγωγή όλων των αγώνων στις Κανάριες Νήσους. Έχουμε γήπεδα που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις έτσι ώστε η διοργάνωση να ολοκληρωθεί με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια, όχι μόνο της υγείας αλλά και σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…