Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν γίνεται να συνεχιστούν ταυτόχρονα ACB και Ευρωλίγκα”

“Δεν γίνεται να συνεχιστούν ταυτόχρονα ACB και Ευρωλίγκα”

Τον προβληματισμό του για την προοπτική να ξαναρχίσουν ταυτόχρονα και η ισπανική λίγκα και η Ευρωλίγκα εξέφρασε ο Ματ Τζάνινγκ τονίζοντας ότι αν γίνει αυτό δεν γίνεται μια ομάδα να παίξει και στις δύο διοργανώσεις. Παράλληλα, ο Αμερικανός γκαρντ της Μπασκόνια χαρακτήρισε δύσκολη και την διεξαγωγής της συνέχειας της ΑCB σε μια πόλη, ενώ αναφορικά με το μέλλον του δήλωσε ότι θα ήθελε να παραμείνει στην Ισπανία.

Αναλυτικά:

Για το πλάνο της ισπανικής λίγκας: «Πιστεύω πως θα είναι πολύ δύσκολο να μαζευτούν όλες οι ομάδες στην ίδια πόλη, να χρησιμοποιήσουν τα ίδια ξενοδοχεία, να τρώνε στα ίδια μέρη κ.ά. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Από την άλλη, το πρόβλημα είναι πως δεν μπορείς και να διακόψεις οριστικά τη σεζόν με μεγάλη ευκολία. Υπάρχουν κάποιοι άξονες γύρω από κάθε απόφαση. Όμως, οι άνθρωποι που θα πάρουν την απόφαση θα πρέπει πρώτα να σκεφτούν για την ασφάλεια όλων», για να προσθέσει στη συνέχεια:

Για την επανεκκίνηση της Euroleague:«Δεν βλέπω να γίνεται να παίξει μια ομάδα και στο ισπανικό πρωτάθλημα και στην Euroleague, αν αποφασίσουν και οι δύο διοργανώσεις να συνεχιστούν τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Δεν ξέρω πώς θα δουλέψει όλο αυτό, σαν ένα μικρό παράθυρο στο τέλος της σεζόν. Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες, όταν παρθούν οριστικές αποφάσεις».

Για το μέλλον του: «Θα ήθελα να μείνω στην Ισπανία, είναι μια όμορφη χώρα. Έχει πολλά μέρη για να δεις και είναι εύκολο και για την οικογένειά μου να ζει εδώ. Παράλληλα, έχει το κορυφαίο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Όταν αγωνίζεσαι εδώ γνωρίζεις πως θα έχεις ανταγωνιστικά παιχνίδια και για την ACB και για την Euroleague».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Όλα καλά με Λούντμπεργκ

Τέλος καλό όλα καλά όσον αφορά τον Ίφε Λούντμπεργκ. Ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχασε τις α…