Κεντρική Διεθνή “Αξίζει όσο χίλια συμβόλαια το να βρίσκομαι στην Παρτίζαν”

“Αξίζει όσο χίλια συμβόλαια το να βρίσκομαι στην Παρτίζαν”

trinkeri

Στην απόφαση του να δεχθεί την πρόταση της Παρτίζαν το 2018 αναφέρθηκε ο Αντρέα Τρινκέρι σε συνέντευξη του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, αναφέροντας ότι ήταν μια τρέλα, ωστόσο κοιτώντας πίσω θεωρεί ότι η δουλειά αυτή αξίζει όσο χίλια συμβόλαια. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός της στήριξης του κόσμου που αυξάνει την ευθύνη του, αλλά και το ότι είναι ο πρώτος ξένος τεχνικός στην ιστορία της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Είναι κάτι τρομερό, είναι σοκαριστικό αν σκεφτείς ότι είμαι ο πρώτος ξένος που κάθισε στον πάγκο της. Αυτό δείχνει τη διάθεση των ανθρώπων της ομάδας να πετύχουμε. Κι όταν υπάρχουν δύο εκατομμύρια φίλαθλοι να σε στηρίζουν, τότε αυξάνεται η ευθύνη που κουβαλάς στις πλάτες σου.

Όταν ήρθα, ο σύλλογος είχε αρκετά προβλήματα, με μοναδικό στόχο την επιβίωση. Πίστεψαν ότι θα βοηθούσα με την παρουσία μου προκειμένου να κάνει βήματα προόδου. Το να πάρω αυτή τη δουλειά ήταν μια τρέλα, αλλά το να βρίσκομαι σε έναν τόσο σπουδαίο και ιστορικό σύλλογο αξίζει όσο χίλια συμβόλαια. Ένιωσα ότι ήταν η ευκαιρία να κάνω κάτι πολύ πιο ουσιαστικό απ’ ό,τι είχα κάνει έως τότε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…