Κεντρική Λάρισα “Αν υπάρξει οριστική διακοπή δεν πρέπει να κατοχυρωθεί η βαθμολογία” (vid)

“Αν υπάρξει οριστική διακοπή δεν πρέπει να κατοχυρωθεί η βαθμολογία” (vid)

Παπαντωνίου

Συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” έδωσε μέσω skype ο Νώντας Παπαντωνίου, αναφέροντας μεταξύ άλλων την άποψη του για το τι πρέπει να γίνει με το πρωτάθλημα. Ο γκαρντ της Λάρισας, τόνισε ότι σε περίπτωση οριστικής διακοπής δεν πρέπει να κατοχυρωθεί η βαθμολογία, καθώς αυτό θα ήταν άδικο για τις ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία.

Αναλυτικά:

«Όπως όλοι, βρίσκομαι κι εγώ σπίτι κι ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών» δήλωσε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Οι απόψεις διίστανται, γνωρίζουμε πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, και για τους ανθρώπους των ομάδων, αλλά και με τον ιό. Εμείς είμαστε σπίτι και περιμένουμε νεότερες οδηγίες, τώρα υπάρχει προσωρινή διακοπή. Οι παίκτες είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν όποτε περάσει ο ιός, γιατί μας αρέσει να τελειώνουν τα πρωταθλήματα στο γήπεδο κι όχι να επικυρώνονται βαθμολογίες στα χαρτιά.

Υπάρχουν πολλές ομάδες, και πολύ μεγάλες, όπως ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και ο Πανιώνιος, που προσπαθούν να σωθούν, οπότε δεν πιστεύω πως πρέπει να κατοχυρωθεί η βαθμολογία, αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα στο γήπεδο».

Για το τι κάνει για να κρατηθεί σε καλή κατάσταση: «Δυστυχώς, για έναν επαγγελματία αθλητή δεν είναι τόσο εύκολο να διατηρηθεί σε αγωνιστική κατάσταση και κάνουμε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα, διάδρομο και βάρη. Για καλή μου τύχη έχω φίλο πρταθλητή ζίου ζίτσου και μου παραχωρεί το χώρο του και αθλούμαι. Ούτε ο καιρός το επιτρέπει να βγαίνεις έξω και να τρέχεις».

Για το πως περνά την καραντίνα: «Με την οικογένειά μου και τους φίλους μου είμαι. Περνάω πολλές ώρες στο γυμναστήριο, αλλά και με την κοπέλα μου. Πρέπει να προσέχουμε πολύ, να μην ανοίγουμε τον κύκλο μας, πιο πολύ για τους γονείς μας, γιατί αυτοί είναι το σημαντικότερο. Νομίζω πως ξαναγνωρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους, είχαμε πολύ καιρό να περάσουμε τόσο χρόνο μαζί τους και να αφήσουμε τα άγχη της καθημερινότητας».

Τελειώνοντας, δήλωσε: «Το σημαντικότερο είναι να περάσει αυτός ο ιός, που είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους και μακάρι να ολοκληρωθούν μετά τα πρωταθλήματα. Εμείς οι αθλητές εδώ είμαστε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…