Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Αν υπάρχουν εγγυήσεις για την υγεία, η σεζόν θα συνεχιστεί”

“Αν υπάρχουν εγγυήσεις για την υγεία, η σεζόν θα συνεχιστεί”

bertomeu e1562940701956

Ο Τζόρντι Μπερτομέου ξεκαθάρισε γι ακόμη μία φορά ότι στόχος του είναι να συνεχιστεί κανονικά η σεζόν. Ο Πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα τόνισε ότι αν υπάρχουν εγγυήσεις για την υγεία, τότε θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Αναλυτικά ανέφερε στο sports.ru:

“Αυτή τη στιγμή δεν είναι υπέρ μας οι πιθανότητες να τελειώσει η σεζόν. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν μόνο αν υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλεια και την υγεία όλων των συμμετεχόντων και οι αρμόδιες αρχές ανάψουν το πράσινο φως. Επίσης υπάρχουν συζητήσεις με την ELPA για την επέκταση των συμφωνιών στα συμβόλαια έως τις 31 Ιουλίου 2020 ώστε να μπορέσουμε να τελειώσουμε τη σεζόν μέσα στον Ιούλιο. Είναι 100% σίγουρο ότι θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά και είναι υποχρέωσή μας να το κάνουμε. Τόσο για τους εταίρους ,όσο και για τους φιλάθλους».

Δεν πρόκειται ωστόσο να ρισκάρουμε την υγεία των παικτών, των προπονητών, των φιλάθλων, των διαιτητών και όλων όσων εργάζονται στα γήπεδα. Γι’ αυτό και η σεζόν θα συνεχιστεί μόνο εάν και εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες και απαραίτητες εγγυήσεις για την υγεία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου, όλοι είδαν τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο»

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Οντέντ Κάτας στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Η Μακάμπι…