Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Αν η Euroleague αρχίσει ξανά, τα ματς θα λήγουν… 45-40”

“Αν η Euroleague αρχίσει ξανά, τα ματς θα λήγουν… 45-40”

rymas kurtinaitis khimki

Ρίμας Κουρτινάιτις παραχώρησε συνέντευξη στην οποία σημείωσε ότι δύσκολα θα επιστρέψει η δράστη στη φετινή Ευρωλίγκα. Ο προπονητής της Χίμκι τόνισε ότι αν ξεκινήσει ξανά η σεζόν τότε τα ματς θα λήγουν 45-40, καθώς οι παίκτες δεν θα βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Αναλυτικά ανέφερε στην Izvestia:

“Θα ήθελα να τελειώσουμε τη σεζόν, αλλά δεν βλέπω πώς μπορεί να γίνει αυτό. Το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι να γίνουν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια σε μία πόλη. Ας πούμε στην Αθήνα. Αλλά πώς οι παίκτες θα επιστρέψουν στις χώρες των ομάδων τους; Πώς οι ομάδες από τη Ρωσία, την Ισπανία ή την Τουρκία θα φτάσουν στην Ελλάδα; Τα σύνορα είναι κλειστά και δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα ανοίξουν.

Αλλά ας υποθέσουμε ότι τα σύνορα ανοίγουν. Οι παίκτες επιστρέφουν στη βάση τους και έχουμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε για το τέλος της σεζόν. Ως προπονητής, μπορώ να πω ότι είναι αδύνατο. Το επίπεδο θα είναι πολύ χαμηλό, τα ματς θα τελειώνουν με σκορ 45-40. Οι εγκαταστάσεις είναι κλειστές σε όλες τις χώρες, δεν μπορείς να τρέξεις στα πάρκα και γι’ αυτό οι παίκτες έχουν βγει εκτός ρυθμού, έχουν πάρει βάρος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…