Κεντρική Διεθνή Πρόεδρος ισπανικής λίγκας: “Ταιριάζει το φορμάτ που αποφασίσαμε, θα υλοποιηθεί μόνο με εγγυήσεις για την υγεία”

Πρόεδρος ισπανικής λίγκας: “Ταιριάζει το φορμάτ που αποφασίσαμε, θα υλοποιηθεί μόνο με εγγυήσεις για την υγεία”

6ecf8c99 rs51875 antonio martin 2 lpr

Η ισπανική λίγκα αποφάσισε μέσω τηλεδιάσκεψης την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος με τουρνουά 12 ομάδων σε μια πόλη, ώστε να αναδειχθεί πρωταθλητής. Ο πρόεδρος της λίγκας, Αντόνιο Μαρτίν, σε δηλώσεις του στην “Mundo Deportivo” χαρακτήρισε ιδανικό το πλάνο δεδομένων των συνθηκών, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα εφαρμοστεί μόνο αν υπάρξουν εγγυήσεις για την υγεία.

Αναλυτικά:

«Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεννόηση με το Εθνικό Συμβούλιο Αθλητισμού από την αρχή και υπάρχει κάτι ξεκάθαρο: Η διοργάνωση θα συνεχιστεί μόνο εφόσον υπάρξει η απαραίτητη εγγύηση για την υγεία των παικτών, προπονητών, διαιτητών και άλλων συμμετεχόντων. Εάν αυτό δεν εξασφαλιστεί, τότε θα βάλουμε τέλος στη σεζόν».

Για το πλάνο που αποφασίστηκε για την ολοκλήρωση της σεζόν: «Αυτό το φορμάτ ταιριάζει απόλυτα στη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε σήμερα και μάλιστα αποφασίστηκε ομόφωνα. Είναι ένα μοναδικό σχέδιο, το οποίο θα ακολουθεί αυστηρά πρωτόκολλα για να διασφαλίσει στο μάξιμουμ τις εγγυήσεις από τις υγειονομικές υπηρεσίες και να προκύψει ο πρωταθλητής έπειτα από δύο εβδομάδες αγώνων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…