Κεντρική Διεθνή Πρόεδρος ACB: “Πιστεύω ότι θα μπορέσουν οι ομάδες να παίξουν και στις δύο διοργανώσεις”

Πρόεδρος ACB: “Πιστεύω ότι θα μπορέσουν οι ομάδες να παίξουν και στις δύο διοργανώσεις”

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει τις τελευταίες μέρες σχετικά με το αν θα μπορέσουν οι ομάδες της ισπανικής λίγκας να αγωνιστούν ενώ παράλληλα αγωνίζονται και στην Ευρωλίγκα, αν οι δύο διοργανώσεις ξαναρχίσουν το ίδιο διάστημα. Ο πρόεδρος της ACBΑντόνιο Μαρτίν, συνέστησε ψυχραιμία και σύνεση, και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα γίνει ότι είναι απαραίτητο ώστε οι ομάδες να μπορέσουν να αγωνιστούν και στις δύο διοργανώσεις.

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι πως ο βαθμός αβεβαιότητας είναι μεγάλος. Εάν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα για μια συγκεκριμένη περιοχή, το να μιλάμε για διεθνείς διοργανώσεις, με ομαδικά ταξίδια ή παίκτες από διαφορετικές χώρες, μοιάζει πιο δύσκολο.

Έχουμε δημιουργήσει ένα χάρτη πορείας με προθεσμία την 31η Μαΐου, για να αποφασίσουμε αν θα αγωνιστούμε ή όχι. Άλλη μια ημερομηνία είναι η 10η Ιουλίου, για να ολοκληρωθεί η διοργάνωση Πρέπει να δουλέψουμε με σύνεση. Υπάρχει χρόνος.

Νομίζω πως η Euroleague είπε ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31 Ιουλίου. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να παίξουμε χωρίς τις ομάδες ή χωρίς να ορίσουμε προθεσμίες. Ελπίζω πως όλα θα γίνουν, ώστε οι ομάδες να διαγωνιστούν και στις δύο διοργανώσεις».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ούνικς Καζάν – Πάρμα Περμ 69-51: Εύκολη νίκη για Πρίφτη

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Ούνικς Καζάν στο ματς με την Πάρμα Περμ, καθώς πανηγύρι…