Κεντρική Ελλάδα Παρών ο Βασιλειάδης σε τηλεπροπόνηση της Αρετσού! “Ο σύλλογος κάνει κάτι το πρωτοποριακό!”

Παρών ο Βασιλειάδης σε τηλεπροπόνηση της Αρετσού! “Ο σύλλογος κάνει κάτι το πρωτοποριακό!”

vasileiadis aretsou

Ένας καλαθοσφαιριστής με σπουδαίες παραστάσεις, που έχει γράψει την δική του ιστορία στον μπασκετικό χώρο, ήταν ο νέος καλεσμένος της Αρετσού Καλαμαριάς όσον αφορά τις τηλεπροπονήσεις των αθλητών των τμημάτων υποδομής. Ο λόγος για τον Κώστα Βασιλειάδη -έναν καταξιωμένο παίκτη που έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας και εκπροσωπεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χώρα μας εκτός συνόρων- ο οποίος μίλησε στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές της Αρετσού Καλαμαριάς, στο περιθώριο της τηλεπροπόνησης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (28/4).

Έχοντας παίξει σε υψηλό επίπεδο επί σειρά ετών, ο καλαθοσφαιριστής της Ομπραντόιρο μετέδωσε την γνώση του δίνοντας χρήσιμες συμβουλές για διάφορα θέματα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς έχει “ζήσει” την εμπειρία να αγωνίζεται σε συλλόγους του εξωτερικού. Δεδομένου πως εκτός της δικής του παρουσίας σε τηλεπροπόνηση της Αρετσού, το περασμένο διάστημα προηγήθηκαν οι ομιλίες των Γιάννη Σιδηροηλία και Λίνου Χρυσικόπουλου, ο Βασιλειάδης θέλησε να τονίσει προς τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές το πόσο σημαντική είναι η πρωτοβουλία της Αρετσού Καλαμαριάς σχετικά με τους καλεσμένους που έχει ανά διαστήματα προκειμένου αυτοί να “περάσουν” στους νεαρούς αθλητές κάποια στοιχεία της φιλοσοφίας τους που αφορούν τον τρόπο σκέψης αλλά και τον τρόπο δουλειάς τους στον χώρο του μπάσκετ.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ιδέα της Αρετσού, η οποία όχι μόνο κάνει τηλεπροπονήσεις αλλά παράλληλα έχει και καλεσμένους!“, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Βασιλειάδης ο οποίος δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους καλαθοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής της Αρετσού Καλαμαριάς. Ήταν μεγάλο το ενδιαφέρον των νεαρών αθλητών για όσα ανέφερε ο Βασιλειάδης ο οποίος τους συμβούλεψε πως “τo μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να διασκεδάζουμε από αυτό. Αν το δούμε σαν δουλειά και κοιτάμε να βγάλουμε πολλά χρήματα από αυτό, δεν θα είναι διασκεδαστικό και θα το βλέπουμε σαν μια πολύ πιεστική δουλειά”.

Όσον αφορά την θητεία του στην Ισπανία, ο Βασιλειάδης τόνισε μεταξύ άλλων πως από πλευράς παικτών ξεχώρισε τον Χόρχε Γκαρμπαχόθα ενώ από πλευράς συλλόγων στους οποίους προσέφερε τις υπηρεσίες του, αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στην Μπιλμπάο, που αποτέλεσε ένα ιδιαίτερο “κεφάλαιο” στην καριέρα του, καθώς στην συγκεκριμένη ομάδα αγωνίστηκε για τρία χρόνια.

vasileiadis1

vasileiadis2

vasileiadis4

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…