Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Παπανικολάου: “Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια” (vid)

Παπανικολάου: “Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια” (vid)

kostas papanikolaou olympiacos piraeus eb19

Στον Κώστα Παπανικολάου εστίασε η Ευρωλίγκα, με τον Έλληνα φόργουορντ να αναφέρεται στην ευκαιρία που του δόθηκε από τους ερυθρόλευκους να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό “οικογένεια”. Παράλληλα, για τον συμπαίκτη τους μίλησαν ο Βασίλης Σπανούλης και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ λέγοντας τα καλύτερα για εκείνον.

Αναλυτικά:

“Αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός δεν ξέρω αν θα είχα μια θέση σε αυτή τη μεγάλη σκηνή. Μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω, να μπω στο παρκέ και να κάνω από που αγαπώ, αυτό στο οποίο είμαι καλύτερος. Είναι οικογένεια, είναι οι δεσμοί που έχω με όλους στην ομάδα. Είναι ωραίο τρόπος να σκέφτεσαι την καριέρα σου όταν τελειώσει πως έχεις δημιουργήσει δεσμούς μία ομάδα, τους οπαδούς της, την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Όταν ήρθα εδώ, υπήρχαν παίκτες που με βοήθησαν, μου μιλούσαν και με στήριξαν. Αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ. Και θα συνεχίσω να κάνω με κάθε νεαρό παίκτη που έρχεται. Πρέπει να τον βοηθήσεις, να του μιλήσεις, πρέπει να τον συμβουλεύσεις σε πράγματα που μπορείς. Μετά εξαρτάται από τον ίδιο αν θέλει να ακούσει ή όχι. Αλλά αυτό θα συνεχίσω για οποιονδήποτε νεαρό παίκτη έρχεται στον Ολυμπιακό.

Δεν θα σταματήσω να ζητάω περισσότερα από τον εαυτό μου. Αυτή είναι η ζωή ενός επαγγελματία παίκτη. Είμαι χαρούμενος όταν παίζω καλά, αλλά χαίρομαι περισσότερο όταν συνοδεύεται μια καλή εμφάνιση από νίκη, γιατί στο τέλος της ημέρας οι νίκες μετράνε και όχι οι ατομικές επιδόσεις. Το τέλος της χρονιάς δεν αφορά εμένα ή τον Νίκολα, ή τον Βασίλη ή τον Γιώργο. Αφορά την ομάδα και τι αυτή έχει πετύχει”.

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε: “Είναι ένας παίκτης που τον ξέρω από μικρό. Μεγάλωσε και έγινε ένας ποιοτικός παίκτης. Πολλές φορές, τα στατιστικά δεν λένε την αλήθεια για το τι κάνει ο Κώστας στο παρκέ. Μας αρέσει που είναι μαζί μας”.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ από την πλευρά του ανέφερε: “Όταν ήρθα στην ομάδα, ήταν ένας από τους παίκτες που με βοήθησε πολύ. Ήταν ίσως αυτό που έσπρωξε περισσότερο και με έκανε νιώσω σαν στο σπίτι μου. Τους βοηθάει όλους, έχει μεγάλη καρδιά. Μου αρέσει πάρα πολύ και θα είναι φίλος μου για πάντα. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, είναι από τους κορυφαίους αμυντικούς στην Euroleague. Δίνει τόση ενέργεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν από τον Ολυμπιακό. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήρ…