Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Προσφυγή στο CAS κατά Γιαννακόπουλου και Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο CAS κατά Γιαννακόπουλου και Παναθηναϊκού

aggelopouloi

Νέα προσφυγή στο CAS κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” προσέφυγαν ξανά στο Διεθνές Αθλητικό δικαστήριο για την υπόθεση, που αφορά τον αγώνα των δύο ομάδων για την Ευρωλίγκα στο “Νίκος Γκάλης” στις 9 Νοεμβρίου του 2018 και όσα έγιναν γνωστά μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οι διαιτητές Πέρεθ (Ισπανία), Πατέρνικο (Ιταλία) και Ζαμοΐσκι (Πολωνία) είχαν γράψει στο φύλλο αγώνα πως Δημήτρης Γιαννακόπουλος τους περίμενε στα αποδυτήρια και τους είπε «Ξέρουμε ότι στοιχηματίζετε 20.000 ο Πολωνός, 20.000 ο Ιταλός. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα στείλουμε στον Μπερτομέου και στον Στόουκς τα πάντα». Λίγη ώρα αργότερα κυκλοφόρησε σε αρκετά ΜΜΕ ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πει «Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει τάξει 20.000 στον Ιταλό και 20.000 στον Πολωνό».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός το είχε αρνηθεί και κατηγόρησε τον Ολυμπιακό για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο αθλητικός δικαστής δεν είχε κάνει δεκτή την προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ και η έφεση είχε απορριφθεί. Οι “ερυθρόλευκοι” πάντως, σύμφωνα με τη Live Sport, δεν το βάζουν κάτω και προσέφυγαν ξανά και η απόφαση που θα βγάλει το CAS θα είναι τελεσίδικη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Οι Μάτζικ διέσυραν τους Κάβς με καταπληκτικό Μπανκέρο

Οι Μάτζικ μείωσαν σε σε 2-1 τη σειρά με οδηγό τον Μπανκέρο. Με τον Πάολο Μπανκέρο να γράφε…