Κεντρική Basket League ΑΕΚ Οι ιστορίες του Λάνγκφορντ από το camp του Μάικλ Τζόρνταν! (pics)

Οι ιστορίες του Λάνγκφορντ από το camp του Μάικλ Τζόρνταν! (pics)

Λάνγκφορντ, ΑΕΚ

Ιστορίες που έζησε πριν πολλά χρόνια, όταν συμμετείχε στο camp του αγαπημένου του παίκτη, του Μάικλ Τζόρνταν, περιέγραψε ο Κιθ Λάνγκφορντ στο twitter. Παράλληλα αναφέρθηκε στο φάιναλ φορ του 2003 στο ΝCAA όταν αυτός έπαιζε στο Κάνσας και αντιμετώπιζε το Σίρακιουζ.

Αναλυτικά:

«Βλέπω μερικές αναφορές για τον τελικό του 2003 κόντρα το Syracuse… Αυτοί οι δαίμονες πιθανώς δεν θα εξορκιστούν ποτέ, αλλά ακούστε δύο ιστορίες από εκείνη την περίοδο, που ο κόσμος του Κάνσας μπορεί να βρει ενδιαφέρουσες. Η καραντίνα με έχει κάνει να τις πω. Ο Τζεφ Γκρέιβς (συμπαίκτης τότε) κι εγώ, καθόμασταν δίπλα δίπλα στα αποδυτήρια σε όλη τη διάρκεια της “March Madness” το 2003. Όταν φτάσαμε στη Νέα Ορλεάνη, κι οι δύο είχαμε συμφωνήσει ότι θα κερδίσουμε τον τίτλο και θα μπούμε στο draft του ΝΒΑ. Μετά την ήττα μας στον τελικό, δεν είδαμε τον Ρόι Ουίλιαμς (προπονητής) μέχρι τη μέρα που ανακοίνωσε ότι φεύγει. Στο πανεπιστήμιο, το ντουλαπάκι μου ήταν δίπλα σε αυτό του Κερκ Χάινριχ. Πριν μπει ο κόουτς μέσα και μας πει τα νέα, ο Κερκ δεν είχε πει κουβέντα. Μού το είπε δευτερόλεπτα πριν έρθει ο κόουτς στα αποδυτήρια.

Εκείνο το καλοκαίρι, μετά τον χαμένο τελικό, δέχθηκα πρόσκληση να δουλέψω ως σύμβουλος στο camp του Μάικλ Τζόρνταν στη Σάντα Μπάρμπαρα. Παρεμπιπτόντως, ο MJ είναι εξαιρετικός μπαρτέντερ… Πάω στην κατασκήνωση και μπαίνω μέσα. Μου έδωσαν τα ρούχα μου και το κλειδί για το δωμάτιο. Μου είπαν πως ο συγκάτοικος μου δεν είχε φτάσει ακόμη και ότι δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι εκείνη τη μέρα, πριν φτάσουν όλα τα παιδιά και οι σύμβουλοι. Μερικοί από τους συμβούλους ήταν ο Αντρέ Ιγκουοντάλα, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, ο Ρασάντ ΜακΚαντς και κάποιοι επαγγελματίες. Ο Ντάριους Μάιλς και ο Κουέντιν Ρίτσαρντσον ήταν μεγάλα ονόματα εκείνη την εποχή.

Οπότε, είμαι στο δωμάτιό μου και κοιτάζω τα CD που είχα, προσπαθώντας να σκοτώσω την ώρα μου, μέχρι να φτάσει ο συγκάτοικος μου, για να πάμε καμιά βόλτα ή κάτι τέτοιο. Κάθομαι στο κάτω κρεβάτι της κουκέτας και ανοίγει η πόρτα. Κανένας ψηλός παίκτης, ούτε πρώην συμπαίκτης από τα camp της Nike. Ούτε καν ένας παίκτης, με τον οποίο θα ανυπομονούσα να παίξω αντίπαλος. Ήταν ο Τζέρι ΜακΝαμάρα (έπαιζε στο Syracuse τότε). Και φορούσε το μπλουζάκι της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Το στομάχι μου δέθηκε κόμπος και ήταν το πιο μεγάλο αμήχανο βλέμμα που έχει υπάρξει ποτέ. Μετά από λίγο, κι οι δύο χαμογελάσαμε και αποδείχθηκε ότι ήταν ωραίος τύπος. Ακόμη, όμως, ψάχνω αυτόν ή αυτήν που σκέφτηκε ότι θα είχε πλάκα να μας βάλει να μείνουμε μαζί για δέκα μέρες εκείνο το καλοκαίρι.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί εγώ κι ο Τζεφ (Γκρέιβς) δεν μπήκαμε στο draft, με είχε πείσει ο Αάρον Μάιλς. Ότι θα κερδίζαμε τον τίτλο την επόμενη χρονιά και θα φεύγαμε μαζί. Ο Τζιμ Μπερ (διαιτητής) με γαμ@@ε,  όπως και τα τρία χειρουργεία στα γόνατα σε δέκα μήνες. Παρόλα αυτά, δεν θα τα άλλαζα για τίποτα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αυξήθηκαν τα ban για την ΑΕΚ

Από ένα στα τέσσερα ban η ΑΕΚ. Το πρόβλημα της ΑΕΚ με τα ban, ξανά στο προσκήνιο. Μόλις πέ…