Κεντρική NBA O Μπαρμπόσα κόλλησε κορωνοϊό πέντε μέρες πριν την γέννηση της κόρης του! (pic)
NBA

O Μπαρμπόσα κόλλησε κορωνοϊό πέντε μέρες πριν την γέννηση της κόρης του! (pic)

barbosa

Θύμα του κορωνοϊού υπήρξε ο Λεάντρο Μπαρμπόσα, ο οποίος διαγνώστηκε στις 21 Μαρτίου, ενώ πέντε μέρες αργότερα γεννήθηκε – πρόωρα – η κόρη του. Ο 37χρονος Βραζιλιάνος μιλώντας στο στον Μαρκ Στάιν των «New York Times» τόνισε ότι η νύχτα που γεννήθηκε η κόρη του ίσως ήταν η χειρότερη της ζωής του, μιας και δεν μπορούσε να είναι παρόν.

Αναλυτικά:

«Πίστεψα ότι θα πεθάνω. Ο πυρετός μου ήταν ανεξέλεγκτος. Το κεφάλι μου ήταν βαρύ. Ένιωθα να έχει κλείσει η μύτη μου. Ένιωθα πόνους στην μέση και στην πλάτη. Δεν μπορούσα να ξαπλώσω. Και στο παρελθόν είχα πυρετό και πονοκέφαλο, αλλά κάτι τέτοιο δεν το είχα ζήσει ποτέ μου. Οτιδήποτε κι αν έχω το πολεμάω. Αυτό είναι κάτι που έμαθα όταν πήγα στο ΝΒΑ. Αλλά το βράδυ που ξεκίνησαν τα συμπτώματα ήταν το κάτι άλλο».

Για τη γέννηση της κόρης του, Ιζαμπέλα Ρόκα Μπαρμπόσα: «Η σύζυγός του έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και ο Μπαρμπόσα να απομονωθεί ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος να κολλήσει η σύζυγός του: «Δεν ήξερα τι να κάνω. Έλεγα στη γυναίκα μου ότι έπρεπε να γεννήσει χωρίς την παρουσία μου. Εκείνη επέμενα να είμαι μαζί της και δεν την ένοιαζε. Όμως δεν έπρεπε. Ίσως να ήταν η χειρότερη νύχτα της ζωής μου. Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά. Το μωρό γεννήθηκε και ήταν υγιέστατο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…