Κεντρική Β' Εθνική O Μάνταλος συνεχάρη Πανερυθραϊκό και Μαρούσι για την… άνοδο (pic)

O Μάνταλος συνεχάρη Πανερυθραϊκό και Μαρούσι για την… άνοδο (pic)

giorgos mantalos megarida

Ο Πανερυθραϊκός και το Μαρούσι πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία μέχρι τη διακοπή και ήταν με το ένα πόδι στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Ο προπονητής της Μεγαρίδας, Γιώργος Μάνταλος, έκανε ανάρτηση στην οποία συνεχάρη τις δύο ομάδες, καθώς όπως τονίζει όλοι γνωρίζουν ότι 9 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος δεν γίνεται να ανατραπεί η κατάσταση.

Αναλυτικά:

“Με δεδομένη την απόλυτη ασάφεια σχετικά με την συνέχεια ή μη του εν εξελίξει πρωταθλήματος μας (Β’ Εθνική Νότου) κ περίπου ένα μήνα μετά την διακοπή του, φρονώ ότι όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτό οφείλουμε να συγχαρούμε τις δύο προπορευόμενες στην βαθμολογία ομάδες Πανερυθραϊκός B.C. & Μarousi B.C. για την προσπάθεια κ την επιτυχία τους. Οποιοσδήποτε λογικός κ δίκαιος άνθρωπος ασχολήθηκε με το πρωτάθλημα μας γνωρίζει ότι 9 αγωνιστικές πριν το τέλος, όταν κ διεκόπη το πρωτάθλημα, αυτές οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την άνοδο στην Α2 αν όχι μαθηματικά τουλάχιστον στην συνείδηση όλων μας. Οπότε, λόγω της ιδιαίτερης κ μοναδικής αυτής συγκυρίας, το λιγότερο που νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε είναι να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια τους εμείς οι «αντίπαλοι» τους.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους καλούς φίλους κ συναδέλφους coaches Δημήτρη Χουχουλή κ Γιώργο Σκαραφίγκα για την εξαιρετική δουλειά που παρουσίασαν στο φετινό πρωτάθλημα!

Καλή Ανάσταση σε όλους κ εις το επανιδείν!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …