Κεντρική NBA Νάχμπαρ: “Η σεζόν τελειώσε κατά 90%”
NBA

Νάχμπαρ: “Η σεζόν τελειώσε κατά 90%”

nahbar

Ο Μπόστιαν Νάχμπαρ πήρε θέση αναφορικά με το μέλλον της φετινής σεζόν. Ο Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Παικτών σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η διοργάνωση για φέτος έχει τελειώσει κατά 90%.

Αναλυτικά:

“Η Euroleague και το ΝΒΑ προσπαθούν να βρουν τρόπους να τελειώσει η σεζόν, αλλά πιστεύω πως κατά 90% δεν θα υπάρχουν οι συνθήκες για να γίνει κάτι τέτοιο. Προτεραιότητα είναι η υγεία”.

Για το θέμα των περικοπών στους μισθούς: “Στόχος μας είναι να διασφαλιστεί στον μεγαλύτερο βαθμό ότι οι παίκτες θα λάβουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου τους. Όλοι θα έχουμε απώλειες από αυτή την πανδημία και οι ομάδες αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι να έχουμε μια κοινώς αποδεκτή συμφωνία, χωρίς να χρειαστεί προσφυγή στο ΒΑΤ. Κάποιες ομάδες προσπαθούν να μην πληρώσουν τους παίκτες τους από τις 12 Μαρτίου και έπειτα. Πρέπει να εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα. Κάθε κατάσταση είναι ιδιαίτερη και διαφορετική, νομικά και οικονομικά. Κάποιες ομάδες έχουν πληρώσει ήδη το 70% των συμβολαίων ή και μεγαλύτερο ποσοστό, ενώ άλλες δεν έχουν καταβάλει ούτε το 50%”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Μπλέικ Γκρίφιν

Τέλος στην καριέρα του βάζει ο Μπλέικ Γκρίφιν Ο Μπλέικ Γκρίφιν αποφάσισε να βάλει τέλος στ…