Κεντρική NBA Μπάρκλεϊ: “Οι Πίστονς έμπαιναν στο γήπεδο για να σου κάνουν κακό”
NBA

Μπάρκλεϊ: “Οι Πίστονς έμπαιναν στο γήπεδο για να σου κάνουν κακό”

charles barkley

Μεγάλη συζήτηση για τους Ντιτρόιτ Πίστονς των τελευταίων ετών της δεκαετίας του 80 έχει ανοίξει μετά την προβολή των επεισοδίων 3 και 4 του Last Dance και το μπασκετικό “ξύλο” που έπαιζαν. Βέβαια, με βάση τα σχόλια διαφόρων ανθρώπων του μπάσκετ το “ξύλο” δεν ήταν μπασκετικό αλλά κανονικό, καθώς οι “bad boys” χτύπαγαν πραγματικά τους αντιπάλους τους.

Ο Τσάρλς Μπάρκλεϊ από την πλευρά του θέλοντας να περιγράψει την σκληρότητα εκείνης της ομάδας δήλωσε ότι για παν ενδεχόμενο πριν παίξει κάποιος απέναντι τους έπρεπε να πει στους γονείς του ότι τους αγαπάς.

«Πιστεύω πως έτσι όπως παίζεται το παιχνίδι σήμερα, ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν θα ήθελε να είναι κομμάτι της αντιπαλότητας με τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Αυτοί οι τύποι έμπαιναν στο γήπεδο για να σε χτυπήσουν και να σου κάνουν κακό. Συνήθιζα να λέω στον κόσμο πως όταν φτάσει η στιγμή να παίξουν με το Ντιτρόιτ, πρέπει να πάρουν τηλέφωνο την οικογένειά τους και να πουν σε όλους ότι τους αγαπούν, για το ενδεχόμενο που δεν τους έβλεπαν ποτέ ξανά», δήλωσε σχετικά στο “Coffee With Cal” με τον Τζον Καλιπάρι.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…