Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Μολντοβεάνου: «Έζησα μια ωραία εμπειρία στον Ήφαιστο»

Μολντοβεάνου: «Έζησα μια ωραία εμπειρία στον Ήφαιστο»

moldoveanu ifaistos

Bλαντ Μολντοβεάνου αγωνίστηκε φέτος στη χώρα μας με τη φανέλα του Ηφαίστου. Ο Ρουμάνος καλαθοσφαιριστής μίλησε για την εμπειρία του στην ομάδα της Λήμνου και μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο unitedhoops.ro:

“Έζησα μια ωραία εμπειρία στον Ήφαιστο. Ήταν καλή για όλους. Το σταφ μας αντιμετώπισε καλά. Στην πραγματικότητα, είχα φιλική σχέση με τους προπονητές μας, με τους οποίους μιλούσα επίσης για μπάσκετ και scouting.

Ο κόουτς Μανωλόπουλος μου εξήγησε πως θα μπορούσα να παίζω οποιαδήποτε στιγμή, ανεξάρτητα με την ηλικία λόγω του IQ μου. Μου είπε επίσης ότι ήμουν ένας από τους 5 καλύτερους παίκτες που έχει κοουτσάρει κι έχει προπονήσει παίκτες όπως ο Διαμαντίδης και τόσοι άλλοι! Η σχέση μου μαζί του ήταν εξαιρετική. Είχα έναν ξεχωριστό ρόλο στον Ήφαιστο, το ήξερα από την αρχή.

Βρήκα την προοπτική πολύ ενδιαφέρουσα και για αυτό υπέγραψα. Στην Ελλάδα μου άρεσαν τα πάντα. Η Λήμνος είναι ένα πανέμορφο νησί. Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, έχουμε ακόμα κάποια χρήματα να λάβουμε όμως είμαι σίγουρος ότι αυτό θα λυθεί. Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την Ελλάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …