Κεντρική NBA Μίλιτσιτς: “Ο Λοβ ήταν κλαψιάρης, μόνο τα στατιστικά του τον ένοιαζαν”
NBA

Μίλιτσιτς: “Ο Λοβ ήταν κλαψιάρης, μόνο τα στατιστικά του τον ένοιαζαν”

milicic

Βολές κατά της νοοτροπίας κάποιων παικτών και ειδικότερα του Κέβιν Λοβ έριξε ο Ντάρκο Μίλιτσιτς, τονίζοντας ότι το μοναδικό που τον ενδιέφερε ήταν τα ατομικά του στατιστικά. Ο Σέρβος, ο οποίος ήταν το νούμερο 2 του ντραφτ του 2003, υπήρξε συμπαίκτης του Λοβ για δύο χρόνια στους Τίμπεργουλβς, και τόνισε ότι ήταν κλαψιάρης και δήλωσε ότι δεν μπορεί να παίξει με τέτοιους συμπαίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην σερβική τηλεόραση:

“Είχα την ευκαιρία να παίξω με πολλούς αξιόλογους παίκτες στο ΝΒΑ, αλλά ήταν όλοι κλαψιάριδες, όπως ο Κέβιν Λοβ. Ο γενικός διευθυντής των Γουλβς ήθελε να απολογηθώ για τη συμπεριφορά μου στους συμπαίκτες μου αλλά εγώ δεν ένιωθα ότι έπρεπε.

Για παράδειγμα ο Κέβιν Λοβ, που κανονικά δεν έχω δικαίωμα να μιλάω για αυτόν, γιατί εγώ έπαιζα χάλια, κι εκείνος έχει καταφέρει πολλά περισσότερα από εμένα. Αλλά είναι από εκείνους τους τύπους που δεν είναι ικανοποιημένος αν δεν σκοράρει 20 πόντους και δεν κατεβάσει 10 ριμπάουντ, ακόμα κι αν η ομάδα έχει κερδίσει. Ήταν συνέχεια στεναχωρημένος στα αποδυτήρια και σχεδόν έτοιμος να κλάψει, και αυτός είναι ο τύπος που εμπιστεύεσαι σε μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα;

Δεν μπορώ να παίξω με τέτοιους συμπαίκτες και δεν πρόκειται να απολογηθώ για αυτό. Έκανα αρκετές βλακείες στην καριέρα μου και παραδέχομαι τα λάθη μου, αλλά δεν θα ζητούσα ποτέ συγγνώμη από τον Κέβιν Λοβ. Εγώ μεγάλωσα με άλλες αξίες, όπως η ομαδική προσπάθεια και η ομαδική νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…