Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μιλάκνις: “Αυξάνονται οι πιθανότητες να μη συνεχιστεί η Εuroleague”

Μιλάκνις: “Αυξάνονται οι πιθανότητες να μη συνεχιστεί η Εuroleague”

arturas milaknis zalgiris erythros asteras

H Eυρωλίγκα έχει διακοπεί λόγω του κορωνοϊού και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με το μέλλον της διοργάνωσης. Ο Αρτούρας Μιλάκνις παραχώρησε συνέντευξη στην οποία τόνισε ότι αυξάνονται οι πιθανότητες να μη συνεχιστεί η διοργάνωση φέτος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο παίκτης της Ζαλγκίριας στο 15min.lt:

“Αν κάποιος με ρωτούσε πριν από δύο εβδομάδες, θα απαντούσα ότι αναμφίβολα θα συνεχιστεί η Euroleague. Τώρα όμως, με την κατάσταση στον πλανήτη, αυξάνεται η πιθανότητα να μη συνεχιστεί. Ο ιός δεν θα σταματήσει άμεσα να έχει επιπτώσεις. Θα υπάρχει φόβος. Νομίζω ότι οι χώρες δεν θα ανοίξουν τα σύνορα σύντομα”.

Για την κατάσταση με τα συμβόλαια: “Πιστεύω ότι οι παίκτες μαζί με τις ομάδες πρέπει να βρουν τη χρυσή τομή. Δεν θεωρώ ότι η Ζαλγκίρις πρέπει να πληρώσει το 100% των μισθών μας. Η κατάσταση είναι παράξενη. Πρέπει να δούμε τα πράγματα από ανθρώπινη σκοπιά. Οι δυο πλευρές πρέπει να έρθουν σε έναν συμβιβασμό για να βρεθεί σημείο τομής”.

Για τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν: “Μου έχει μείνει το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, όταν ο Γκριγκόνις έβαλε ένα κρίσιμο σουτ. Φαινόταν ότι δεν ελέγχουμε το ματς, αλλά τα καταφέραμε. Φυσικά, ξεχωρίζω τα εντός έδρας ματς, στα οποία νικήσαμε εύκολα την Άλμπα και τον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ διασκεδαστικά ματς, γιατί όλοι συνεισέφεραν και ο κόσμος μάς βοήθησε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Χάνει το ματς με Βίρτους ο Μονέκε

Ο Τσίμα Μονέκε δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Βίρτους. Η Μπασκόνια και η Βίρτους θα διεκδικήσ…