Κεντρική A2 Γλυνιαδάκης: Διέψευσε τη φήμη περί δημοψηφίσματος ανάμεσα στους παίκτες της Α2!

Γλυνιαδάκης: Διέψευσε τη φήμη περί δημοψηφίσματος ανάμεσα στους παίκτες της Α2!

Τη φήμη περί δημοψηφίσματος ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων της Α2 διέψευσε με τον πλεον κατηγορηματικό τρόπο ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης με δηλώσεις του. «Ουδέποτε ζητήσαμε δημοψήφισμα ούτε μαζεύουμε υπογραφές. Τα μέλη μας που παίζουν σε ομάδες της Α2 είναι τα περισσότερα καινούργια και δεν έχουμε ούτε τα e-mail τους και το μόνο που κάναμε ήταν να συγκεντρώσουμε όλα τα στοιχεία τους ρωτώντας παράλληλα τη γνώμη τους για το ενδεχόμενο της επανέναρξης της σεζόν».

Όσον αφορά στην τροπολογία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ.Αυγενάκη σύμφωνα με την οποία οι Ομοσπονδίες και οι λίγες θα αποφασίζουν για την τροποποίηση του κσνονισμού πρωταθλήματος ο Γλυνιαδάκης είπε ότι «περιμένουμε με αγωνία πως θα εξελιχθεί γιατί μας αφορά άμεσα» ξεκαθαρίζοντας για το ενδεχόμενο επανέναρξης πως «προέχει η υγεία μας, είναι κάτι που το λέμε από την πρώτη μέρα» και πως «στα γήπεδα θα επιστρέψουμε μόνο αν υπάρχει ασφάλεια».

Τέλος, αναφερόμενος για τους φόβους των παικτών ενόψει της επόμενης σεζόν παραδέχθηκε πως «για όλο το μπάσκετ θα υπάρχουν λιγότερα έσοδα όπως θα συμβεί και για όλο τον κοινωνικό ιστό της χώρας» και πως «θα επηρεάσει άμεσα τις ομάδες και κατ’ επέκταση και τους παίκτες, μία κατάσταση δύσκολη για όλους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Α2: LIVE η εξέλιξη των αναμετρήσεων της 12ης αγωνιστικής

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των αναμετρήσεων του πρωταθλήματος της Α2. Αναλυτικά: Καρδ…