Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γιλμάζ: «Οι παίκτες μας δεν έχουν ψυχολογικό πρόβλημα»

Γιλμάζ: «Οι παίκτες μας δεν έχουν ψυχολογικό πρόβλημα»

alper yılmaz

Σε ρυθμούς πανδημίας κινούνται όλα, οπότε κι η Αναντολού Εφές δεν μπορούσε να μείνει εκτός. Ο Γενικός της Διευθυντής, Αλπέρ Γιλμάζ, έδωσε ηλεκτρονική (εξ αποστάσεως) συνέντευξη Τύπου, όπου υποστήριξε ότι οι παίκτες της ομάδας είναι νευρικοί, αλλά καλά και πως οι επόμενες κινήσεις του τουρκικού κλαμπ θα είναι εναρμονισμένες στα σύγχρονα δεδομένα, αυτά που θα προκύψουν μετά τον κορωνοϊό.

Ο κ. Γιλμάζ υποστήριξε, αναφερόμενος στους παίκτες της Εφές, πως «όλοι τους είναι… τόσο νευρικοί όσο είναι, αλλά είναι νευρικοί, αυτό δεν μπορούμε να το κρύψουμε. Είναι σημαντικό για τους παίκτες να προστατεύσουν πρώτα την υγεία τους και την υγεία των οικογενειών τους και μετά να ασχοληθούν με το μπάσκετ». Σημείωσε, όμως, ότι «θέλουν να βρουν τον ρυθμό τους ξανά, γι’ αυτό είναι νευρικοί, αλλά δεν νομίζω ότι έχουν ψυχολογικό πρόβλημα».

Ο Τούρκος παράγοντας δεν έκρυψε πως υπάρχει σκέψη για περικοπή συμβολαίων. «Είναι αλήθεια ότι θα επιχειρήσουμε μείωση των μισθών, αλλά είναι αβέβαιο σε ποια ονόματα θα υπάρξει και πόσο. Ανεξάρτητα από την πανδημία, η Ευρωλίγκα έχει συγκεκριμένους κανόνες, για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά».

Για την επόμενη μέρα υποστήριξε πως «όλοι ξοδεύουμε περισσότερα απ’ όσα χρειαζόμαστε κι αυτό δεν το λέω μόνο για τη δική μου ομάδα. Πλέον όλοι πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης. Μπαίνουμε σε μια περίοδο, κατά την οποία θα κάνουμε πιο στοχευμένες και συνάμα πιο φθηνές επενδύσεις, αλλά δεν μπορούμε να καταστρέψουμε ό,τι χτίσαμε, γιατί ο κόσμος εξακολουθεί να είναι παθιασμένος με την ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …