Κεντρική Γ' Εθνική Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Καραγκούνης

Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Καραγκούνης

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Νίκης Βόλου, αλλά και του βολιώτικου μπάσκετ. Όπως ενημέρωσε η ομάδα έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Καραγκούνης, ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα, καθώς υπηρέτησε το θεσσαλικό μπάσκετ ως προπονητής, παράγοντας, αλλά και σαν μέλος της ΕΣΚΑΘ.

Αναλυτικά:

“ΕΦΥΓΕ” Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ…

Με λύπη πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας ένας από τους τελευταίους ρομαντικούς του Βολιώτικου μπάσκετ, ο Παναγιώτης Καραγκούνης.

Υπήρξε ένας αγνός άνθρωπος που με ανιδιοτέλεια προσέφερε τα μέγιστα στο Θεσσαλικό μπάσκετ, καθώς το υπηρέτησε σαν αθλητής, προπονητής, παράγοντας, αλλά και σαν μέλος της ΕΣΚΑΘ.
Στην κοινωνία του Βόλου θα μείνει επίσης γνωστός και σαν εξαιρετικός οικογενειάρχης και επιχειρηματίας.

Παρόλο που οι μεγάλες του μπασκετικές αγάπες υπήρξαν ο Μαγνησιακός και ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου, βοήθησε πολύ τη Νίκη Βόλου και με τις πολύτιμες συμβουλές του στάθηκε πάντα δίπλα στην ομάδα μας.

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου εκφράζει βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Καραγκούνη, θα τον θυμόμαστε όλοι σαν έναν αγνό και αξιοπρεπή άνθρωπο, έναν πραγματικό κύριο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Αιολικός Μυτιλήνης: Ανακοίνωσε τον Παναγιώτη Νικολακόπουλο

Σε μια «μεταγραφική βόμβα» προχώρησε  ο Αιολικός Μυτιλήνης! Ιδιαίτερα, με ανακοίνωση της η…