Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Χάκετ: “Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός με τον Ιτούδη”

Χάκετ: “Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός με τον Ιτούδη”

daniel hackett cska moscow

Ο Ντάνιελ Χάκετ είναι από τους κορυφαίους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη φετινή σεζόν και γι αυτό οι Ρώσοι έσπευσαν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Ο Ιταλός καλαθοσφαιριστής παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία μίλησε για τη φετινή σεζόν, την προσωπική του απόδοση και για την Εθνική Ιταλίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο QS:

Για το τι βαθμό θα έβαζε στην φετινή σεζόν: “Θα έβαζα στην ΤΣΣΚΑ 8,5. Χάσαμε πολύ σημαντικούς παίκτες, που έπαιρναν μεγάλο χρόνο στο παρκέ, αλλά αντιδράσαμε καλά παρά τα αναμενόμενα σκαμπανεβάσματα. Δεν ήμασταν τυχεροί, γιατί τη στιγμή της διακοπής αρχίζαμε να δείχνουμε έτοιμοι ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας”.

Για τις ατομικές του επιδόσεις: “Έδειξα τι μπορώ να κάνω. Βρίσκομαι εκεί που ήθελα, τον Φεβρουάριο υπέγραψα ένα νέο συμβόλαιο κι αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και καλή συνεργασία με τον κόουτς Ιτούδη”.

Για το μέλλον του στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας: “Το σκέφτομαι. Ξέρουμε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα δεν υπάρχει κάποιο τουρνουά, οπότε ποιος ξέρει; Είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά θα δούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…