Κεντρική Basket League Άρης Άρης-Ντραγκίτσεβιτς: Τα πρώτα δεδομένα και η συζήτηση που θα γίνει

Άρης-Ντραγκίτσεβιτς: Τα πρώτα δεδομένα και η συζήτηση που θα γίνει

dragisevic aris

Στον Άρη έχουν “πέσει” κάποιες πρώτες ιδέες για την επόμενη σεζόν αλλά είναι αυτονόητο πως τα θέματα θα μπορούν να προχωρήσουν όταν επανέλθει η κανονικότητα σε όλα τα επίπεδα. Το ζήτημα της παραμονής του Σάββα Καμπερίδη προφανώς και μοιάζει… τυπικό, με τον Έλληνα τεχνικό και ανθρώπους της ΚΑΕ να συμφωνούν πως το καλύτερο δυνατό είναι η ομάδα να προχωρήσει (για την επόμενη αγωνιστική χρονιά) δίχως ban.

Για να γίνει κάτι τέτοιο, φυσικά, θα πρέπει να βρεθεί και ένα αρκετά σημαντικό ποσό που χρειάζεται για να “βγει” το “αγκάθι” των ban. Αν γίνει αυτό -που είναι το επιθυμητό σενάριο- ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ούτε θα χρειαστεί να πληρώνει παίκτες… παραπάνω από όσα αξίζουν γιατί εκείνοι “εκμεταλλεύονται” την ανάγκη του Άρη να επιλέξει από συγκεκριμένη δεξαμενή καλαθοσφαιριστών, ούτε θα “ανέχεται”… αναγκαστικά τις όποιες “περίεργες” συμπεριφορές κατά την διάρκεια της σεζόν λόγω του ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια αντικατάστασης παικτών ελέω ban.

Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, πάντως, είναι καλαθοσφαιριστής που “χωράει” στον Άρη, είτε με ban, είτε δίχως ban… Έδειξε την αγωνιστική του ποιότητα αλλά για να προχωρήσει το ζήτημα της παραμονής του, θα χρειαστεί ο ίδιος να “ρίξει” αρκετά το ποσό (130.000) που προβλέπεται να καρπωθεί για την δεύτερη χρονιά συνεργασίας του με τον Άρη. Αρχικά, βάσει των πρώτων δεδομένων που υπάρχουν στο θέμα του “Ντράγκι”, είναι πως η πλευρά του παίκτη δείχνει θετική στο να συζητήσει με τον Άρη με μειωμένες αποδοχές.

Ο καλαθοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στους “κίτρινους” και λέγεται ότι είναι πρόθυμος να το κάνει, έχοντας κατά νου ένα ποσό από το οποίο θα μπορεί να ξεκινήσει η όποια κουβέντα παραμονής του και είναι πιο μικρό σε σχέση με τα 130.000 ευρώ. Ωστόσο, το ποσό που λέγεται ότι έχει κατά νου ο παίκτης για να ξεκινήσει αυτή η συζήτηση, φαίνεται πως θα πρέπει να “πέσει” κι άλλο και ότι θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη υποχώρηση από πλευράς του Ντραγκίσεβιτς για το deal. Κάποια στιγμή θα γίνει συζήτηση μαζί του για την παραμονή του στην ομάδα αλλά για να προχωρήσει το όλο θέμα, ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής καλείται να προσαρμοστεί σε επίπεδα οικονομικά στα οποία θα μπορεί να ανταποκριθεί ο Άρης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…