Κεντρική Elite League Απόλλωνας Πάτρας: “Μην ξανά ασχοληθείς με τον σύλλογο” (pic)

Απόλλωνας Πάτρας: “Μην ξανά ασχοληθείς με τον σύλλογο” (pic)

apollonp

Ο Παντελής Αναστασόπουλος, υποψήφιος επενδυτής για τον Απόλλωνα Πάτρας, σε χθεσινές δηλώσεις του έδωσε διορία στη διοίκηση μέχρι τις 10 Μαΐου για να απαντήσει στην πρόταση του. Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιώργος Αθανασίου, με γραπτή του δήλωση παρότρυνε τον Ανασασόπουλο να μην ξανά ασχοληθεί με τον σύλλογο, ενώ σημείωσε ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προβεί σε κάθε νόμιμο μέσον.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του πρόεδρου του Ερασιτέχνη κ. Γιώργου Αθανασίου:

«Το τελευταίο διάστημα στο χώρο του πατραϊκού τύπου, διαδίδεται ότι κάποιος «επενδυτής» ζητά να αναλάβει τον Α.Σ. Απόλλων , εμφανιζόμενος σαν μεσσίας , προφασιζόμενος να τον ξεχρεώσει , τοποθετώντας δική του διοίκηση αποτελούμενη σχεδόν αποκλειστικά από πρώην μέλη ΠΑΕ.

Ο εν λόγω κύριος μετέρχεται πλήθος αναληθειών περιφερόμενος από site, σε εφημερίδες και ραδιόφωνα. Αντιμετωπίζει τον Α.Σ. Απόλλων σαν επιχείρηση, εμφανιζόμενος ως επιχειρηματίας, αν και ο ίδιος δεν μας έχει πει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, όταν από τα λεγόμενα του προφανώς δείχνει να αγνοεί πλήρως τις λειτουργίες και τις πρακτικές των Αθλητικών Σωματείων, πολύ περισσότερο, για ένα σωματείο σαν τον Απόλλωνα με ιστορία 94 χρόνων ο οποίος δεν γίνεται να εκχωρηθεί.

Αυτά τα αναληθή που σκοπίμως διαδίδει προκαλούν ζημία και δυσφημούν τον σύλλογο . Ενημερώνουμε τον κύριο «επενδυτή» ότι διοίκηση υπάρχει στον Απόλλωνα , που τον διοικεί με όλα τα τεχνοκρατικά μέσα, έχοντας καταφέρει στα δυο χρόνια της διοίκησής μας να μην έχει δημιουργηθεί εις βάρος του κανένα χρέος .Κατόπιν τούτων απαιτώ από τον συγκεκριμένο κύριο να μην ξανά ασχοληθεί με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, σε αντίθετη δε περίπτωση θα προβώ σε κάθε νόμιμο μέσον για την προάσπιση των καλώς νοουμένων συμφερόντων του σωματείου μας.

Για τον Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ
Ο πρόεδρος
Γ. Αθανασίου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…