Κεντρική Γ' Εθνική Αιμοδοσία στη μνήμη του Νίκου Μοίραλη!

Αιμοδοσία στη μνήμη του Νίκου Μοίραλη!

Σήμερα στην Πάτρα ήταν προγραμματισμένη να γίνει εθελοντική Αιμοδοσία, για να βοηθηθούν οι συνάνθρωποι που έχουν ανάγκη. Το ΠΕΑΚ Πάτρας αποφάσισε η σημερινή αιμοδοσία να αφιερωθεί στη μνήμη του 18χρονου αθλητή του Γλαύκου, Νίκου Μοίραλη, που έφυγε από τη ζωή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα:

To ΠΕΑΚ Πάτρας σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του ΠΠΓΝ ΠΑΤΡΩΝ και μέσω του προγράμματος της ΓΓΑ “ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ” διοργανώνει τη Δευτέρα 27/04/2020 και ώρες 08:30-13:30 και 17:30-20:30 εθελοντική αιμοδοσία στον προαύλιο χώρο του κολυμβητηρίου “Ολυμπιονίκης Α. ΠΕΠΑΝΟΣ”.

Ο Προμηθέας Πάτρας στέκεται διαχρονικά κοντά σε κάθε κίνηση μέσω της οποίας εκφράζεται αλληλεγγύη και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Ιδιαίτερα τις μέρες αυτές, που οι ανάγκες για αίμα είναι τεράστιες και το Εθνικό Σύστημα Υγείας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση, πρέπει ο καθένας μας να βοηθήσει ατομικά στο μέτρο που του επιτρέπει η υγεία του και όλοι μαζί να σταθούμε αλληλέγγυοι και παροτρύνουμε τον περίγυρο μας να αιμοδοτήσει γιατί για μερικούς ανθρώπους η μετάγγιση αίματος είναι το φάρμακο που τους κρατά στη ζωή. Ας βοηθήσουμε όλοι στο μέτρο που ο καθένας μπορεί!

Μάλιστα, η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, αποφάσισε να αφιερώσει στη μνήμη του Νίκου Μοίραλη την προγραμματισμένη εκδήλωση Αιμοδοσίας που διοργανώνει τη Δευτέρα 27 Απριλίου στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων του «Α. Πεπανός».

Νίκο, αύριο δίνουμε αίμα στην μνήμη σου!

Δώσε Αίμα, Σώσε μια Ζωή!

#ΜΕΝΟΥΜΕ_ΣΠΙΤΙ #ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ_ΓΙΑ_ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

menoume spiti aimodosia 101

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Προμηθέα – ΑΕΚ: Οι αριθμοί του αγώνα

Η 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, πραγματοποιήθηκ…