Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Στον αέρα το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Μιλάνο

Στον αέρα το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Μιλάνο

coronovirus olympiacos

Την ώρα που ο αγώνας ανάμεσα στον Προμηθέα και το Ρέθυμνο αναβλήθηκε, που οι παίκτες της Χαποέλ Ιερουσαλήμ είναι σε καραντίνα, την ώρα που οι πτήσεις προς το Μιλάνο ακυρώνονται, κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με την αναμέτρηση της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό. Ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει την Ιταλία και κανείς δεν γνωρίζει αυτή τη στιγμή αν και πού θα γίνει η συνάντηση.

Βέβαιο είναι ότι το αεροδρόμιο στο Μιλάνο κλείνει, οπότε ή πρέπει να πάνε αεροπορικώς σε κάποια όμορη πόλη (Μπέργκαμο για παράδειγμα) και από εκεί οδικώς στο Μιλάνο, ή πρέπει να γίνει σε άλλο σημείο ο αγώνας. Δεν έχει αποφασίσει ακόμα η Ευρωλίγκα, αλλά δεν αποκλείεται και η αναβολή του ματς, καθώς πάνω απ’ όλα είναι η υγεία των παικτών και το κεκλεισμένων των θυρών δεν αποτελεί (πλέον) λύση, αν μιλάμε για το Μιλάνο.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν επίσημη ενημέρωση, καθώς η Ευρωλίγκα είναι εκείνη που θα αποφασίσει για την τύχη του παιχνιδιού. Ενός παιχνιδιού καθοριστικού για τη συνέχεις, αλλά -είπαμε- τίποτα δεν είναι πάνω από την υγεία παικτών, προπονητών, των απανταχού συμμετεχόντων στην Ευρωλίγκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …