Κεντρική Διεθνή Στην Κίνα απειλούν τους ξένους παίκτες για να επιστρέψουν

Στην Κίνα απειλούν τους ξένους παίκτες για να επιστρέψουν

cba china

Αν υπάρχει ένα θετικό μήνυμα στις μέρες μας, είναι πως η ζωή στην Κίνα βρίσκει την κανονικότητα της. Εικόνες με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, που πέταξαν τις μάσκες, ενδεχομένως και για επικοινωνιακούς λόγους, σιγουριά για την επόμενη μέρα, αλλά και μέτρα προφύλαξης. Παρόλα αυτά, οι Αμερικανοί μοιάζουν να φοβούνται, γι’ αυτό και δείχνουν απροθυμία να επιστρέψουν, οπότε επιστρατεύονται όλα τα μέσα, ακόμα κι οι… απειλές.

Στο κείμενό μας αναφέραμε ότι το πρωτάθλημα στην Κίνα θα ξεκινήσει στο διάστημα 2-6 Απριλίου. Η αλήθεια είναι πως οι μετέχοντες πρέπει να επιστρέψουν μέχρι το τέλος Μαρτίου. Θα μπουν σε 14ημερη καραντίνα, θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες και απαραίτητες εξετάσεις κι όσοι είναι καθαροί από τον ιό θα μπουν από τις 15 του μήνα στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο φόβος πολλές φορές νικά τη λογική και αρκετοί Αμερικανοί είναι διστακτικοί στο να επιστρέψουν, γι’ αυτό κι οι Κινέζοι προειδοποιούν πως όποιος δεν γυρίσει θα τιμωρηθεί με τριετή αποκλεισμό από το πρωτάθλημα της χώρας. Γνωρίζουν ότι τα ποσά που πληρώνουν για να έχουν κάποιους από τους κορυφαίους (πλην ΝΒΑ) παίκτες είναι υπέρογκα, γνωρίζουν ότι η αγορά της Ευρώπης είναι κλειστή και ποντάρουν στην ανάγκη των παικτών να εργαστούν.

Μένει να δούμε αν το οικονομικό κίνητρο μπορεί να υπερνικήσει τον φόβο και πόσοι παίκτες εντέλει θα επιστρέψουν. Σίγουρο είναι πως για καθέναν που θα κλείνει εισιτήριο επιστροφής, θα υπάρχει κι… επικοινωνιακό παιχνίδι, ώστε να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και να… σπάει τον τρόμο του κορωνοϊού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…