Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “To συναίσθημα όταν σηκώνεις το τρόπαιο σου ανεβάζει την αδρεναλίνη” (vid)

“To συναίσθημα όταν σηκώνεις το τρόπαιο σου ανεβάζει την αδρεναλίνη” (vid)

kyle hines cska moscow eb18

O Κάιλ Χάινς είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους παίκτες της σύγχρονης ιστορίας της Ευρωλίγκας με 4 τρόπαια (2 με τον Ολυμπιακό και 2 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας), με τους διοργανωτές να εστιάζουν σε αυτόν. Ο Αμερικανός, ο οποίος ήταν ο πρώτος που μπήκε στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας, μίλησε στο βίντεο των διοργανωτών, ενώ με τα καλύτερα λόγια μίλησαν για εκείνον οι Δημήτρης Ιτούδης, Μάικ Τζέιμς και Νταρούν Χίλιαρντ.

Αναλυτικά:

Χάινς: Αυτό το συναίσθημα να σηκώνεις το Κύπελλο, να κατακτάς το πρωτάθλημα, να πίνεις σαμπάνια, σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Θέλω να με θυμούνται ως καλό συμπαίκτη, σαν έναν που πάλευε συνέχεια για τους άλλους της ομάδας. Η Euroleague είναι ένας μακρύς μαραθώνιος, χρειάζεται πολύ δουλειά για να την κατακτήσεις.

Ιτούδης: Είναι εκπληκτικός, όταν έχω τον Κάιλ στο παρκέ αισθάνομαι πως θα παρουσιάσει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία μου και τι εκφράζει η ΤΣΣΚΑ.

Χίλιαρντ: Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει χωρίς ίχνος υπερβολής. Έχει μία τρομακτική δύναμη η ήρεμη παρουσία του εντός κι εκτός παρκέ. Τον ρωτάω για οτιδήποτε. Θα μου δώσει την καλύτερη απάντηση.

Τζέιμς: Ο Κάιλ είναι φοβερός συμπαίκτης. Αν είσαι γκαρντ θα κάνει αυτά τα μικρά πράγματα στο παρκέ, είναι ηγέτης, παίζει άμυνα, παίζει επίθεση. Είναι από τους καλύτερους συμπαίκτες που θες να έχεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…