Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Το επίπεδο ενέργειας θα καθορίσει το ματς!”

“Το επίπεδο ενέργειας θα καθορίσει το ματς!”

kalabokis

Αποφασισμένοι να φέρουν την σειρά στα ίσια είναι στο Περιστέρι κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ αύριο το βράδυ (11/3, 21:30) στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” στο δεύτερο ματς των δυο ομάδων για τους «16» του Basketball Champions League, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Ο συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου, Γιάννης Καλαμπόκης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, εστίασε στο επίπεδο ενέργειας τονίζοντας ότι αυτό θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Αναλυτικά:

«Στο δεύτερο παιχνίδι μας με την Χάποελ το ζητούμενο για μας είναι η συνέπεια και η διάρκεια στο πλάνο του αγώνα. Τόσο εμείς, όσο και η Ισραηλινή ομάδα προερχόμαστε από δυο δύσκολα παιχνίδια στα πρωταθλήματα μας, οπότε το επίπεδο ενέργειας, θεωρώ ότι θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Με οδηγό το πρώτο παιχνίδι, θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε κάποιες συνθήκες αγωνιστικές, κάποιες συνεργασίες, αλλά και στα ατομικά χαρακτηριστικά ορισμένων παικτών που αποφασίζουν για το παιχνίδι της Χάποελ. Διατηρώντας παράλληλα, το καθαρό μυαλό στην επίθεση, το ομαδικό πνεύμα και τον ανταγωνισμό σε κάθε ευκαιρία που έχουμε να διεκδικήσουμε μια μπάλα, ένα ριμπάουντ και κάθε επιπλέον κατοχή».

Για το τι πρέπει να κάνει το Περιστέρι για να πετύχει τον στόχο του: «Πρέπει να ματσάρουμε την αθλητικότητα τους με δύναμη και αποφασιστικότητα, φέρνοντας έτσι το παιχνίδι στα μέτρα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Τα παιχνίδια στο Final Four είναι διαφορετικά»

Στο δύσκολο παιχνίδι με την Τενερίφη αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Βασίλης Σπανούλης μ…