Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να μείνει ο Ιστορικός στην Α1”

“Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να μείνει ο Ιστορικός στην Α1”

verginis pani

Ο Πανιώνιος, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έφτασε μια ανάσα από μια τεράστια νίκη κόντρα στην ΑΕΚ φιλοξενείται αύριο από το Λαύριο για την 20η αγωνιστική της basket league. O Δημήτρης Βεργίνης μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ δήλωσε ότι η ομάδα του άξιζε την νίκη με την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα έδωσε υπόσχεση ότι όποιος έχει μείνει στην ομάδα θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σε όλους…

Τη προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην ΑEK ίσως λίγοι ήταν αυτοί, που περίμεναν πως θα φτάναμε να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο σουτ.

Παίζαμε με μια ανώτερη ομάδα και είχαμε να διαχειριστούμε και τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν τελευταία, αλλά κι αυτά των απουσιών. Τελικά, η ομάδα έβγαλε εγωισμό και ψυχή και νομίζω ότι έτσι όπως διαμορφώθηκε το παιχνίδι αξίζαμε τη νίκη, την οποία χάσαμε στην παράταση.

Αύριο (Σάββατο 6/3) αντιμετωπίζουμε το Λαύριο εκτός έδρας. Μια ομάδα που έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα. Έχει νέους παίκτες με ταλέντο που παίζουν ένα γρήγορο κι επιθετικό μπάσκετ. Στο χρονικό σημείο που έχουμε φτάσει δεν υπάρχουν πολλά λόγια να πούμε. Κάθε παιχνίδι για μας, είτε παίζουμε εκτός ή εντός έδρας, είναι πολύ καθοριστικό.

Κι όσοι είμαστε στην ομάδα θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να μείνει ο Ιστορικός στη κατηγορία.

Εις το Επανιδείν

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…