Κεντρική Διεθνή “Τα νοσοκομεία σε Σερβία και Μαυροβούνιο δεν ήταν έτοιμα όπως στην Ισπανία”

“Τα νοσοκομεία σε Σερβία και Μαυροβούνιο δεν ήταν έτοιμα όπως στην Ισπανία”

mirotic 0

Στην διαφορά του επιπέδου των δομών υγείας στην Ισπανία συγκριτικά με την Σερβία και το Μαυροβούνιο αναφέρθηκε ο Νίκολα Μίροτιτς σε δηλώσεις του στον επίσημο λογαριασμό της Μπαρτσελόνα στα social media. Παράλληλα, ο φόργουορντ των Καταλανών αναφέρθηκε στην γενικότερη κατάσταση που επικρατεί αλλά και στο πως περνάει τον ελεύθερο του χρόνο.

Αναλυτικά:

«Είναι παράξενη η κατάσταση, κανένας δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο. Υποφέρω και σκέφτομαι όσους έχουν προβλήματα, όπως και την οικογένειά μου στο Μαυροβούνιο και την Σερβία. Τα νοσοκομεία εκεί δεν ήταν έτοιμα, όπως στην Ισπανία. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να σεβαστούμε όλα όσα μας λένε οι ειδικοί. Μόνο έτσι θα κερδίσουμε την μάχη με τον ιό».

Για το πως περνάει την καραντίνα: «Προσπαθώ να διατηρηθώ σε καλή κατάσταση. Κάνε βάρη και TRX. Παίζω ποδόσφαιρο με τα παιδιά μου, ασχολούμαι με επιτραπέζια, διαβάζω. Τα παιδιά μου είναι χαρούμενα γιατί είμαι εδώ όλη μέρα. Είμαι και εγώ χαρούμενος» ενώ στο τέλος έστειλε το δικό του αισιόδοξο μήνυμα:

Τέλος, έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στον κόσμο:«Υπομονή σε όλους. Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα και να απολαύσουμε όλοι μαζί το σπορ που αγαπάμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…