Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Πρέπει να παίξουμε στα όρια μας”

“Πρέπει να παίξουμε στα όρια μας”

aek

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο την Βόννη στο κλειστό “Νίκος Γκάλης” στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την φάση των “16” του Basketball Champions League. O τεχνικός των κιτρινόμαυρων στις δηλώσεις του στο πλαίσιο της media day του αγώνα, τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να παίξουν στα όρια τους για να φτάσουν στην νίκη.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα παιχνίδι στο Top 16, ξέρουμε τη σημασία του, παίζουμε στο γήπεδο μας. Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα, που έχει ποιότητα, μεγάλο ρόστερ και καλούς παίκτες. Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε στο όριό μας για να κερδίσουμε το ματς».

Για την Βόννη και το γεγονός πως είναι ομάδα με σκαμπανεβάσματα: «Είναι μια ομάδα που έχει καταφέρει να κερδίσει την Σαραγόσα εντός κι εκτός έδρας, που είναι τρίτη στην Ισπανία. Επειδή δεν είναι τόσο καλή στην άμυνά της, έχει και ήττες εκτός προγράμματος. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για το καλό τους πρόσωπο. Είναι μια ομάδα που γυρίζει την μπάλα καλά, που έχει καλούς σουτέρ, που είναι καλή στο ένας εναντίον ενός. Θα πρέπει να έχουμε μια πολύ σκληρή και δυνατή εικόνα στην άμυνά μας, για να τους βγάλουμε από το ρυθμό τους».

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Ο τρόπος που προσεγγίσαμε το παιχνίδι δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Ομως μια σεζόν είναι μεγάλη με σκαμπανεβάσματα. Εμείς πρέπει να είμαστεσυγκεντρωμένοι, σοβαροί και δυνατοί, γιατί οι στόχοι είναι μπροστά μας για όλη τη διάρκεια της σεζόν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα έχει κατακτήσει το Κύπελλο, έχει φτάσει στο Top 16, έχει κάνει συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και το καλύτερο ρεκόρ της ιστορίας της. Θέλουμε να παίξουμε μέχρι τον Ιούνιο και γι’ αυτό πρέπει να γυρίσουμε ξανά το… τσιπάκι μας, ώστε να βρούμε το απαιτούμενο κίνητρο. Η ομάδα έχει παίκτες με μεγάλο κίνητρο και δίψα για επιτυχίες και γι’ αυτό πιστεύω πως θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για τον Νίκο Γκίκα: «Θα είναι έτοιμος γι’ αύριο. Κάνει κανονικά προπονήσεις».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…