Κεντρική Διεθνή “Πολλοί παίκτες δέχτηκαν τις μειώσεις, δεν ήταν κάτι ηρωικό”

“Πολλοί παίκτες δέχτηκαν τις μειώσεις, δεν ήταν κάτι ηρωικό”

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολύ κουβέντα για τις περιβόητες μειώσεις αποδοχών ύψους μέχρι 70% που πρότεινε η Μπαρτσελόνα στους παίκτες με τα διάφορα δημοσιεύματα να μιλούν για αντιδράσεις από τους παίκτες. Ο Άντε Τόμιτς μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα λέγοντας ότι υπάρχουν αναληθείς πληροφορίες, ενώ παράλληλα τόνισε ότι πολύ παίκτες δέχθηκαν την μείωση.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, αφού κυκλοφορούν αναληθείς πληροφορίες. Μαζί με τον Πιέρ Οριόλα, μιλήσαμε με τους διοικούντες πριν κάποιες ημέρες. Δεχτήκαμε και οι δύο την μείωση στους μισθούς μας. Μετά, ενημερώσαμε τους συμπαίκτες μας και τους είπαμε να μιλήσουν οι ίδιοι με τους διοικούντες για την απόφασή τους. Από αυτά που ξέρω, πολλοί παίκτες δέχτηκαν.

Δεν είναι αλήθεια ότι ο Πάου Ρίμπας είπε όχι. Αυτή η δύσκολη κατάσταση με τον ιό μας μετατρέπει σε μέλη μίας μεγαλύτερης κοινότητας από το τμήμα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα. Είμαστε τυχεροί, κερδίζουμε πολλά χρήματα, δεν ήταν ηρωικό να δεχτούμε και εμείς αυτά που γίνονται. Ειδικά σε σύγκριση με τους ανθρώπους που κερδίζουν λιγότερα χρήματα από εμάς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ούνικς Καζάν: Θα δώσει τα έσοδα στις οικογένειες των θυμάτων του μακελειού

Η Ούνικς Καζάν δείχνει έμπρακτα τη στήριξη της στα θύματα του μακελειού στο Καζάν. Η ομάδα…