Κεντρική NBA “Όταν μου είπαν πως είμαι θετικός απλώς είπα… ουάου!”
NBA

“Όταν μου είπαν πως είμαι θετικός απλώς είπα… ουάου!”

NBA

O Μάρκους Σμαρτ, είναι ένα από τα κρούσματα κορωνοϊού από τον χώρο του ΝΒΑ, και παρόλο που δεν έχει καθόλου συμπτώματα, ακούει τις οδηγίες των ειδικών και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Ο γκαρντ των Σέλτικς, για να περιγράψει πόσο καλά αισθάνεται ανέφερε ότι θα μπορούσε να βγει να παίξει μπάσκετ – κάτι που δεν θα κάνει – ενώ στο άκουσμα της είδησης ότι είναι θετικός είπε απλά “ουάου”.

Αναλυτικά:

«Αισθάνομαι καλά. Νιώθω καλά, είμαι έτοιμος να βγω και να παίξω! Ένιωσα έκπληκτος όταν το έμαθα γιατί, όπως είπα και πριν νιώθω πραγματικά καλά. Δεν είχα συμπτώματα. Όταν με ενημέρωσαν ότι είμαι θετικός είπα απλώς… ουάου! Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση με ό,τι συμβαίνει και να ακολουθείτε τα προληπτικά μέτρα. Είμαι σε καραντίνα και πλένω τα χέρια μου συχνά. Προστατεύοντας τον εαυτό σας προστατεύετε και τους γύρω σας. Προσωπικά, δεν έχω παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα και παραμένω σε καραντίνα.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε αποστάσεις. Αυτό είναι το “κλειδί”, η απομόνωση. Κάποιος που έχει κορονοϊό μπορεί να κυκλοφορεί στο δρόμο δίχως να το ξέρει. Ακόμα και αν κάποιος δείχνει υγιής μπορεί να έχει πρόβλημα κι ενδέχεται να μεταδώσει τον ιό. Πάρτε το σοβαρά, σκεφτείτε θετικά και να λαμβάνετε όλα τα μέτρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…