Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Όταν ήμουν μικρός το μπάσκετ ήταν το… χειρότερο μου άθλημα”

“Όταν ήμουν μικρός το μπάσκετ ήταν το… χειρότερο μου άθλημα”

ΟλυμπιακόςΜπασκόνια

Στην αποκάλυψη ότι όταν ήταν μικρός έπαιζε πολλά αθλήματα και το μπάσκετ ήταν το… χειρότερο του προχώρησε ο Άλεκ Μπόλντγουιν σε συνέντευξη που έδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε αρκετά για τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του που δούλευαν για το FBI και την δίωξη ναρκωτικών, αλλά και το πείσμα του όταν του έλεγε κάποιος ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Αναλυτικά:

«Η μητέρα μου δούλευε για το FBI και ο πατέρας μου για τη δίωξη ναρκωτικών. Είναι μεγάλοι φίλαθλοι των σπορ, πάντα παρακολουθούν αλλά και έπαιζαν. Στο κολέγιο ο πατέρας μου έπαιζε φούτμπολ και είχε κάποιες προπονήσεις με ομάδες του NFL και η μητέρα μου ήταν πραγματικά αθλήτρια, καθώς ασχολούνταν με τη γυμναστική. Επίσης έπαιζε βόλεϊ. Εξαιτίας αυτού, ήμουν πάντα μέσα στα σπορ, έκανα: Κολύμβηση, έπαιξα λακρός, ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ, φούτμπολ, στίβο και φυσικά μπάσκετ.

Νιώθω ευλογημένος που είχα αυτές τις ικανότητες και πάντα ήμουν αναμεμειγμένος με τα σπορ. Όλοι στο περιβάλλον μου πίστευαν πως θα γίνω επαγγελματίας σε ένα από αυτά τα τρία (μπάσκετ, φούτμπολ, μπέιζμπολ). Από μικρός είχα αφήσει σημάδια των ικανοτήτων μου και ήμουν καλύτερος από τα άλλα παιδιά της ηλικίας μου ή στη γειτονιά.

Πάντα παρακολουθούσα διάφορους από άλλα σπορ για να πάρω τεχνικές. Έβλεπα για παράδειγμα τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ σε βίντεο ή τον Ρέτζι Μπους όταν ήταν στο κολέγιο. Έβλεπα επίσης τον Άλεν Άιβερσον. Όλους αυτούς τους έβλεπα στο Youtube και προσπαθούσε να αντιγράψω τεχνικές τους και κινήσεις τους.

Το μπάσκετ ήταν το… χειρότερό μου άθλημα. Ήμουν καλύτερος στο μπέιζμπολ και αρκετά καλός στο φούτμπολ. Στο μπάσκετ είχα την αθλητική ικανότητα για να κάνω συγκεκριμένα πράγματα. Μετά πέρασε δύο καλοκαίρια στο AU Basketball και η βελτίωσή μου ήταν πολύ-πολύ καλύτερη, παίζοντας με μεγάλα ταλέντα.

Το μπάσκετ ήταν μία… πρόκληση για μένα. Πάντα ήμουν έτοιμος για να αναλάβω μία πρόκληση. Αν έρχονταν κάποιος και έλεγε αυτό δεν μπορείς να το κάνεις, μου έδινε μεγάλο κίνητρο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ

Διαμαρτυρία προς την ΕΡΤ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Με επιστολή προς την ΕΡΤ η ΚΑΕ Ολυμπιακός…