Κεντρική Διεθνή “Οι Αμερικάνοι φοβήθηκαν περισσότερο από όλους, θα μείνω στην Τουρκία”

“Οι Αμερικάνοι φοβήθηκαν περισσότερο από όλους, θα μείνω στην Τουρκία”

vasilije micic anadolu efes istanbul eb19

Με μια εβδομάδα καθυστέρηση η Τουρκία ακολούθησε τελικά την Ευρώπη λαμβάνοντας μέτρα ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού, με τον Βασίλιε Μίσιτς να μιλάει στη «Zurnal» και να περιγράφει την κατάσταση στην χώρα. Ο Σέρβος γκαρντ της Εφές δήλωσε ότι οι Αμερικάνοι παίκτες ήταν αυτοί που πανικοβλήθηκαν περισσότερο, ενώ παράλληλα τόνισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Σερβία καθώς έχει τα πάντα στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά:

«Είμαστε όλοι ελεύθεροι μέχρι την Κυριακή (22/3) και μετά θα δούμε τι θα μας πουν. Λάβαμε ένα μήνυμα να μην πάμε πουθενά και θα το σεβαστώ αυτό. Δεν θα είναι πρόβλημα για μένα. Θα ξεκουραστώ και θα γυμναστώ στο σπίτι», δήλωσε αρχικά.

Για τα ματς κεκλεισμένων των θυρών: «Υπήρχε ρίσκο, αλλά δεν είχε εξαπλωθεί τόσο πολύ ο ιός. Όμως, εάν συνεχίζαμε τότε ο κίνδυνος θα ήταν μεγαλύτερος. Οι Αμερικανοί είχαν φοβηθεί περισσότερο απ’ όλους. Γενικά είχαν πανικοβληθεί. Από την άλλη, εγώ ήμουν εντάξει. Προσπαθώ να μένω ήρεμος και να μην σκέφτομαι την όλη κατάσταση. Σίγουρα ο κόσμος θα αναθεωρήσει πως ευτυχία είναι τα χρήματα, η δόξα και κάθε υλικό. Ωστόσο, όπως λέω πάντα, όλοι είμαστε το ίδιο. Ελπίζω, όλο αυτό να κάνει τον κόσμο να σκέφτεται διαφορετικά».

Για την κατάσταση στην Τουρκία: «Αν και στην Ευρώπη υπήρχε μεγάλη έξαρση του ιού, εδώ έλεγαν ότι όλα ήταν υπό έλεγχο. Υπήρξαν πολλά περισσότερα κρούσματα τις τελευταίες ημέρες, αλλά είναι καλύτερα από άλλες χώρες. Κάνουν καλά τεστ εδώ και τα αποτελέσματα βγαίνουν πιο γρήγορα. Το κράτος έχει πάρει πολλά μέτρα, αλλά πλέον και ο υπόλοιπος κόσμος έχει καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Πριν από τρεις ημέρες όλα λειτουργούσαν κανονικά και ξαφνικά όλα έκλεισαν. Το 98% των μαγαζιών έχει κλείσει. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας μας έχει μία μεγάλη αλυσίδα εστιατορίων και παίρνουμε από εκεί φαγητό. Επίσης έχει και δικό του νοσοκομείο, όπου ελπίζω να μην χρειαστεί».

Για το αν θα επιστρέψει στη Σερβία: «Ο πατέρας και η αδερφή μου είναι στο Κοπαόνικ και σίγουρα θα μείνουν εκεί μέχρι να τελειώσει όλο αυτό. Οι πτήσεις έχουν ακυρωθεί, οπότε δεν θα πάω πουθενά. Έχω τα πάντα και μένω κοντά στη θάλασσα. Σίγουρα δεν θα επιστρέψω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Παραμένει στη Ρέτζιο Εμίλια ο Πρίφτης

Ανανέωσε με τη Ρέτζιο Εμίλια ο Δημήτρης Πρίφτης Κάτοικος Ιταλίας θα συνεχίσει να είναι για…