Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να προσέξουμε την ενέργεια μας κόντρα στον ΠΑΟΚ”

“Να προσέξουμε την ενέργεια μας κόντρα στον ΠΑΟΚ”

gaios skordilis peristeri

Το Περιστέρι μετά την εκτός έδρας ήττα από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την φάση των “16” του BCL φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στο “Παλατάκι” για την 20η αγωνιστική της basket league. Ο Γάιος Σκορδίλης μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ εστίασε στην μειωμένη ενέργεια της ομάδας του όταν μετά από εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι ακολουθεί ταξίδι και για το ελληνικό πρωτάθλημα λέγοντας ότι είναι κάτι που πρέπει να προσέξουν πολύ.

Αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι μου

Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τα play offs του Basketball Champions League στο Ισραήλ με την Χάποελ. Το Ισραήλ, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην επικαιρότητα όχι για έναν ευχάριστο λόγο, αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν με τον κορωνοϊό! Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχηθώ να έχει υγεία όλος ο κόσμος και να καταφέρουμε να ξεμπλέξουμε σύντομα με όλο αυτό το πράγμα που γίνεται όλο αυτό το διάστημα και δημιουργεί ανησυχία στον κόσμο.

Αγωνιστικά, συνήθως όταν έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι στο Basketball Champions League και μετά πάλι ακολουθεί ταξίδι για το πρωτάθλημα, συνήθως παρουσιαζόμαστε με διαφορετικό πρόσωπο και χωρίς πολύ ενέργεια και είναι κάτι που πρέπει να το προσέξουμε πάρα πολύ!

Διότι, ο ΠΑΟΚ παλεύει για την επιβίωση του, παλεύει για να μείνει στην κατηγορία και θέλει πολύ τη νίκη. Όμως, κι εμείς παλεύουμε για να διατηρηθούμε στην τρίτη θέση και να έχουμε ένα προβάδισμα στα play offs. Οπότε στην μια προπόνηση που έχουμε θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας, απέναντι σ’ έναν μαχητικό αντίπαλο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…