Κεντρική Διεθνή “Να παίξουμε ξανά μόνο όταν δεν τίθεται σε κίνδυνο η υγεία του κόσμου”

“Να παίξουμε ξανά μόνο όταν δεν τίθεται σε κίνδυνο η υγεία του κόσμου”

Μεσίνα

Η αθλητική δραστηριότητα έχει διακοπεί λόγω του κορωνοϊού και κανείς δεν ξέρει αν θα ξανά αρχίσουν τα πρωταθλήματα. Ο Έτορε Μεσίνα παραχώρησε συνέντευξη και ανέφερε ότι πρέπει να ξανά παίξουν μόνο όταν δεν θα τίθεται σε κίνδυνο η υγεία του κόσμου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Tass:

«Όλα εξαρτώνται από το πώς θα κυλήσει η πανδημία, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί ένα deadline από τις ομάδες, μια ημερομηνία αναμονής, πέρα από την οποία δεν θα μπορεί να συνεχιστεί η δράση. Η συζήτηση για επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων και των διοργανώσεων εντός της Ευρώπης, μπορεί να έχει βαρύτητα μόνο αν διασφαλιστεί η υγεία των παικτών, των φιλάθλων και όλων όσων εμπλέκονται. Σε καμία άλλη περίπτωση.

Μιλώντας για το μπάσκετ, είναι σημαντικό να προστατεύουμε τους αθλητές από αρρώστιες, να σταματήσουμε οποιαδήποτε υπόνοια εξάπλωσης του ιού. Είναι σημαντικό να βρίσκονται όλοι στα σπίτια τους. Δεν είναι δική μου άποψη αυτό, αλλά αυτή των ειδικών σε όλη την Ευρώπη. Κοιτάξτε την Τουρκία, όπου το πρωτάθλημα συνεχιζόταν κανονικά και μόλις δύο μέρες αφότου αποφασίστηκε να διακοπεί, εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα. Αυτό δεν είναι σωστό, όχι μόνο για τον αθλητισμό, αλλά και για την ίδια την κοινωνία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…