Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να μην επιτρέψουμε στον Παναθηναϊκό να δει το ματς σαν προπόνηση”

“Να μην επιτρέψουμε στον Παναθηναϊκό να δει το ματς σαν προπόνηση”

kottas

Ο Ιωνικός υποδέχεται αύριο τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της basket league. O Θωμάς Κώττας μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι θέλει να δει την ομάδα του να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση, μη επιτρέποντας στους πράσινους να δουν το ματς σαν προπόνηση.

Αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι της ΕΚΟ Basket League

Την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα μας επέστρεψε στη δράση, αλλά ασφαλώς η εικόνα κόντρα στον Ηρακλή δεν άφησε κανέναν μας ικανοποιημένο. Το αντίθετο θα λέγαμε, αφού χάσαμε με μία πολύ μεγάλη διαφορά, ενώ παραδέχθηκε ότι άλλα είναι τα παιχνίδια που έχει “σημαδέψει” η ομάδα του.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα από το να κοιτάξουμε μπροστά για την υλοποίηση των στόχων μας. Ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα του πολύ υψηλού επιπέδου στην Ευρώπη. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα για τον Παναθηναϊκό, είναι πρωταθλητής κι έχει ένα πληρέστατο ρόστερ.

Σε τέτοια ματς, επιθυμία δικιά μας είναι να δείξουμε ένα θετικό πρόσωπο, να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να δει το ματς σαν μια προπόνηση γνωρίζοντας φυσικά πως το έργο μας είναι αντικειμενικά κάτι παραπάνω από πολύ δύσκολο. Είναι προφανές πως για εμάς είναι άλλα τα παιχνίδια που έχουμε “σημαδέψει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …