Κεντρική Διεθνή “Μου είχε λείψει να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου”

“Μου είχε λείψει να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου”

Σφαιρόπουλος

Το μήνυμα του για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ανθρωπότητα με την έξαρση του κορωνοϊού έστειλε μέσα από την ιστοσελίδα της Μακάμπι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος καλώντας τον κόσμο να μείνει σπίτι του. Παράλληλα, ο τεχνικός της “ομάδας του λαού” επιλέγει να βλέπει και την θετική πλευρά της κατάστασης λέγοντας ότι βρίσκει χρόνο να περάσει με την οικογένεια του, πράγμα που λόγω των συνεχών υποχρεώσεων του είχε λείψει.

Αναλυτικά:

“Η κατάσταση στο Ισραήλ είναι υπό έλεγχο, χάρη στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης. Αντέδρασε γρήγορα και διατήρησε τον έλεγχο της κατάστασης καθώς ο κόσμος μπορούσε να εκτεθεί στον ιό. Οι ενέργειές της είχαν αποτέλεσμα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το γεγονός ότι έχουμε τόσο λίγες απώλειες. Το σύστημα υγείας δουλεύει πραγματικά καλά και οι γιατροί κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να μην εξαπλωθεί ο ιός. Ο κόσμος ήταν ψύχραιμος, τώρα σιγά σιγά αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες για να προστατευθεί. Πρέπει να μείνουμε στο σπίτι, είναι πολύ σημαντικό.

Είναι δύσκολο να είσαι ξένος σε μια χώρα χωρίς την οικογένειά σου. Αν είσαι μόνος, πρέπει να μείνεις στο σπίτι γνωρίζοντας ότι τα παιδιά σου θα βρίσκονται μακριά, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς ψυχολογικά. Γι’ αυτό οι παίκτες που έχουν της οικογένειές τους μαζί αισθάνονται πιο άνετα. Εγώ έχω την οικογένειά μου εδώ, είμαστε αρκετά προετοιμασμένοι με φάρμακα, φαγητό, μάσκες, γάντια και ό,τι χρειαζόμαστε. Μπορούμε να μείνουμε στο σπίτι. Είναι κάτι που μου είχε λείψει όλα αυτά τα χρόνια, είναι κάτι θετικό μέσα σε αυτή την κατάσταση. Προσπαθούμε να σκεφτόμαστε θετικά, είναι σημαντικό να μην ταξιδεύουμε γιατί έτσι θα βρισκόμασταν σε κίνδυνο στο αεροδρόμιο, στο αεροπλάνο κτλ.

Περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, παίζουμε, βλέπουμε ταινίες, έχω αρκετό χρόνο για να δω αγώνες, να βρω νέες ιδέες και να βελτιωθώ χωρίς το άγχος των αγώνων. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα, πρέπει να καταλάβετε την κατάσταση, να είστε πειθαρχημένοι, να ακούτε την κυβέρνηση και τους ειδικούς, τους γιατρούς. Αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να ζήσουμε με αυτή την αλλαγή στη ζωή μας μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…