Κεντρική Διεθνή “Μόνο αν ακυρωθεί οριστικά η σεζόν θα φύγω”

“Μόνο αν ακυρωθεί οριστικά η σεζόν θα φύγω”

tarczewski milano

Την ώρα που οι περισσότεροι ξένοι της Αρμάνι Μιλάνο φεύγουν για τις πατρίδες τους λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα στην Ιταλία, ο Κάλεμπ Ταρζέφσκι έχει διαφορετική άποψη. O Αμερικανός σέντερ θεωρεί οικογένεια του την ομάδα του, και με δηλώσεις του τόνισε ότι θα σκεφτεί να φύγει μόνο στην περίπτωση που ακυρωθεί οριστικά η σεζόν.

Αναλυτικά:

«Όταν ο ιός άρχισε να εξαπλώνεται ραγδαία στο Μιλάνο, αμέσως σκέφτηκα την οικογένειά μου στις ΗΠΑ. Όμως, πάντα ήξερα ότι κι εδώ στο Μιλάνο είμαι μέλος μίας οικογένειας και δεν θα την άφηνα, ενώ με χρειάζεται. Μόνο αν η σεζόν ακυρωνόταν οριστικά, θα σκεφτόμουν να φύγω. Μέχρι τότε, θα είμαι εδώ.

Μου αρέσει να βρίσκομαι έξω και η σκέψη του να είμαι για εβδομάδες στο σπίτι με στεναχωρούσε. Ωστόσο, η καραντίνα δεν ήταν για να προστατεύσω εμένα, αλλά για να προστατεύσω τους άλλους. Αυτή η αίσθηση του καθήκοντος έκανε πιο εύκολη για μένα τη διαχείριση της κατάστασης. Είναι χρέος μας να μην σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας, αλλά το καλό της ανθρωπότητας, σε μία στιγμή σαν αυτή.

Όλοι μας, ως μέλη μιας κοινωνίας, είμαστε αφοσιωμένοι σε έναν στόχο και θα ήταν πολύ ωραίο να γράψουμε όλοι μαζί τη λέξη “τέλος” σ’ αυτό το βιβλίο. Είναι μια κατάσταση που ξεπερνά το μπάσκετ. Είναι σημαντικό να ακολουθούμε τις οδηγίες που μας δίνονται, να τις σεβόμαστε, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως δεν θα ολοκληρωθεί η σεζόν. Πραγματικά, ανυπομονώ να επιστρέψω στα παρκέ και να συνεχίσουμε όλοι μαζί το ταξίδι. Θα σημαίνει ότι έχει τελειώσει αυτός ο εφιάλτης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…