Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Κοιτάμε μπροστά και ελπίζουμε ότι όλο αυτό θα τελειώσει το συντομότερο” (vid)

“Κοιτάμε μπροστά και ελπίζουμε ότι όλο αυτό θα τελειώσει το συντομότερο” (vid)

simon efes

Μέσω ενός vlog που έκανε από το σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη μίλησε στους φίλους της Ευρωλίγκας ο Κρούνοσλαβ Σιμόν. Ο Κροάτης γκαρντ της Εφές αναφέρθηκε στην κατάσταση που βιώνουν οι παίκτες αυτόν τον καιρό με την έξαρση του κορωνοϊού, τονίζοντας ότι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε μπροστά ελπίζοντας ότι όλα θα τελειώσουν το συντομότερο δυνατό.

Αναλυτικά:

«Ο κόσμος φοβάται και όλοι οι παίκτες περνάνε χρόνο στο σπίτι, έτσι δεν είναι μια κατάσταση που θέλουμε να βλέπουμε, όπως θα έπρεπε να είναι, αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να κοιτάξουμε μπροστά και μπορούμε μόνο να ελπίζουμε πως θα τελειώσει αυτό το συντομότερο δυνατό», είπε αρχικά.

Για το μέλλον της φετινής σεζόν στη EuroLeague, είπε:

«Φυσικά και λείπει. Συνηθίζεις σε αυτό, σε αυτό το τέμπο, να παίζεις ένα με δύο παιχνίδια την εβδομάδα, οπότε σίγουρα είναι μια νέα κατάσταση για εμάς και ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα είναι καλύτερη τις επόμενες μέρες και εβδομάδες ώστε να συνεχίσουμε να παίζουμε. Επειδή εάν φτάνουμε στο καλύτερο κομμάτι της σεζόν, σχεδόν στο τέλος αυτής, γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον και δεν είναι εύκολο να σταματήσεις αυτή τη στιγμή».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…