Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Κανείς δεν είναι ανίκητος στο BCL”

“Κανείς δεν είναι ανίκητος στο BCL”

yanik moreira peristeri nymburk

Το Περιστέρι μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ στο “Παλατάκι” στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο ματς κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ για την φάση των “16” του BCL, ένα παιχνίδι που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών ως προληπτικό μέτρο για τον κορωνοϊό. Ο Γιανίκ Μορέιρα σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας παραδέχθηκε ότι είναι διαφορετικό να παίζεις χωρίς κόσμο, ενώ παράλληλα τόνισε ότι αν και ο αντίπαλος είναι πολύ ισχυρός, στο BCL κανείς δεν είναι ανίκητος.

Συγκεκριμένα, ο ψηλός της ομάδας των δυτικών προαστίων είπε:

Για το γεγονός ότι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών το ματς με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ (Τετάρτη, 11/3, 21:30, ΕΡΤ Sports HD): «Θα είναι εξαιρετικά περίεργο να παίζουμε στο γήπεδό μας χωρίς τον κόσμο μας, που μας δίνει πάντοτε ώθηση στις δύσκολες στιγμές των αγώνων. Αλλά πρέπει να εστιάσουμε στην αποστολή μας, που δεν είναι άλλη από το να προστατεύσουμε την έδρα μας και να πάμε σε τρίτο παιχνίδι».

Για τις πιθανότητες που έχει το Περιστέρι winmasters στις αναμετρήσεις με τη Χάποελ: «Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία το ματς με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η Χάποελ είναι πανίσχυρη, μόλις κέρδισε μάλιστα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρωτάθλημα. Αλλά στο μυαλό μας είναι ξεκάθαρο ότι, όσο ισχυρός αντίπαλος και αν είναι η Χάποελ, σίγουρα δεν είναι ανίκητη. Άλλωστε, κανείς δεν είναι ανίκητος στο Basketball Champions League».

Για τις ιδιαίτερες δυσκολίες του αγώνα με τους Ισραηλινούς: «Πιστεύω ότι θα δοκιμάσουν διαφορετικές άμυνες πάνω στους ψηλούς μας και προετοιμαζόμαστε όλοι, και εγώ προσωπικά, να αντιμετωπίσουμε αυτά τα διαφορετικά σχήματα».

Για την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ και τις ιδιαιτερότητες του αγώνα: «Το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ δύσκολο, καθώς όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που περνάει ο ΠΑΟΚ αυτήν την περίοδο. Από την άλλη πλευρά, όμως το ματς ήταν σημαντικό και για εμάς, αφού αγωνιζόμαστε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην EKO Basket League. Για εμένα προσωπικά, ήταν πολύ ευχάριστο που βρέθηκα πάλι στο Παλατάκι, είδα γνωστά πρόσωπα και είχα την ευκαιρία να μιλήσω με μερικούς από τους περυσινούς μου συμπαίκτες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Κασελάκης: «Πρέπει να απολαύσουμε το Final 4 και να παίξουμε σκληρά»

Στη σημασία της πρόκρισης του Περιστεριού στο Final Fur του BCL αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κασε…