Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ευχαριστούμε όλους τους συνενωσίτες για το δαπανηρό και πολύωρο ταξίδι τους”

“Ευχαριστούμε όλους τους συνενωσίτες για το δαπανηρό και πολύωρο ταξίδι τους”

AEK logo

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα την Βόννη στην Γερμανία στο πλαίσιο της φάσης των “16” του BCL, με τους διοργανωτές να αποφασίζουν την ύστατη ώρα ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς οπαδούς. Η ΚΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για το δαπανηρό και πολύωρο ταξίδι τους, ενώ παράλληλα ζητάει σύνεση και ψυχραιμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι δεν θα έχει στο πλευρό της τους δεκάδες οπαδούς της, -που έχουν έρθει από παντού- στην αποψινή αναμέτρηση της Βόννης στο πλαίσιο του BCL.

H AEK ΒC ενημερώθηκε, με καθυστέρηση, και ενώ αρκετοί εκ των φίλων της ομάδας βρίσκονταν ήδη στο ξενοδοχείο της «Βασίλισσας» για να παραλάβουν τα εισιτήρια τους ή καθ’ οδόν για το “Telekom Dome”, ότι αποφασίστηκε η διεξαγωγή του αγώνα «κεκλεισμένων των θυρών».

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συνενωσίτες για το δαπανηρό και πολύωρο ταξίδι τους, αλλά η ανθρωπότητα δοκιμάζεται και κάποιες καταστάσεις είναι υπεράνω όλων μας.

Η στήριξή τους για ακόμη μία περίοδο, σε αγώνες της ΑΕΚ εκτός συνόρων, είναι εντυπωσιακή και όχι άδικα ολόκληρη η αθλητική κοινότητα ανά την υφήλιο τους αποθεώνει για την πυκνή παρουσία τους και για την άψογη συμπεριφορά τους.

Ζητούμε αυτονόητα σύνεση και ψυχραιμία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…