Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Δεν το κρύβουμε, κοιτάμε ψηλότερα”

“Δεν το κρύβουμε, κοιτάμε ψηλότερα”

mouratos

Το Λαύριο φιλοξενεί αύριο τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της basket league, και ο Βασίλης Μουράτος μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ παραδέχθηκε ότι η ομάδα του κοιτάει πιο ψηλά στην βαθμολογία. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι κυανέρυθροι την περασμένη εβδομάδα έφτασαν ένα σουτ μακριά από το να κερδίσουν την ΑΕΚ τονίζοντας ότι το παιχνίδι απαιτεί αποφασιστικότητα και σοβαρότητα.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σε όλους!

Για αρχή θα ήθελα να αναφερθώ στο τελευταίο -εκτός έδρας- νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας μας απέναντι στο Ρέθυμνο! Παρόλο που δεν πραγματοποιήσαμε την καλύτερη μας εμφάνιση επιθετικά καταφέραμε και δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος και φύγαμε από εκεί νικητές δείχνοντας ότι η ομάδα έχει αποκτήσει «μέταλλο» και νοοτροπία νικητή!

Όσο για το επόμενο μας παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο, νομίζω ότι το γεγονός ότι έφτασε ένα σουτ μακριά από το να κερδίσει την ΑΕΚ τα λέει όλα! Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό! Τις δυο βδομάδες αυτές δουλέψαμε αρκετά καλά τόσο στις αδυναμίες μας όσο και στα ατού του αντιπάλου!

Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη που θα μας εδραιώσει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία! Έχουμε κάθε δικαίωμα να κοιτάμε ψηλότερα και δεν το κρύβουμε γι΄αυτό πρέπει να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα!

Περιμένουμε τον κόσμο μας όπως κάθε φορά να μας βοηθήσει και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί άλλη μια μεγάλη νίκη! Εις το επανιδείν!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …